Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > Floradix > Floradix Magnesium 250 ml

Floradix Magnesium 250 ml

Salus-Haus (Tyskland)

250 ml

kr 165,00

Antall:

Floradix Magnesium er et flytende mineraltilskudd, som inneholder organisk magnesium, i kombinasjon med blant annet fruktjuice og nøye utvalgte urteekstrakter. Dette fremmer opptaket av magnesium og vedlikeholder en sunn fordøyelse. Produktet kan brukes av stort sett hele familien (fra 3 år og oppover). Magnesium er et sentralt mineral som er nødvendig for mange av kroppens funksjoner: både stoffskiftet, musklene, nervesystemet og energiproduksjonen. Det er også avgjørende for avsetning av kalsium i skjelettet.

Floradix Magnesium er enkelt å ta, og siden magnesiumet allerede er oppløst, er det også lettere opptagbart i fordøyelsessystemet i forhold til tabletter. Magnesium er ikke giftig, og nyrene skiller lett ut det som eventuelt blir overflødig.

Floradix Magnesium er spesielt fordelaktig for barn og unge som vokser, for gravide, for mødre som ammer og for de som driver med idrett. Floradix Magnesium er velegnet for vegetarianere.

 Vanndrivende medikamenter kan føre til økt utskilling av magnesium, og enkelte sykdommer – som for eksempel diabetes – kan medføre et økt behov for tilskudd av magnesium.

 Hvorfor flytende kosttilskudd?

 Mange har opplevd at de får bedre effekt av et flytende kosttilskudd istedenfor tabletter eller kapsler.

 Studier viser at dette absolutt ikke er innbilning. Opptaksnivået ved inntak av flytende kosttilskudd kan være opptil 98%, mens det ved tabletter eller kapsler kan være så lite som 10-20%. Flytende kosttilskudd er dessuten på plass i blodet i løpet av noen få minutter, mens de fleste tabletter og kapsler bruker 4-6 timer på å brytes ned i magen.

 Floradix-serien inneholder naturlige ekstrakter fra planter som er økologisk dyrket. Råvarene holder høy kvalitet, og kroppen godkjenner umiddelbart ekstraktene som mat. De blir derfor raskt tatt opp av kroppens celler.

 Floradix Magnesium kan hjelpe mot:

 - lette kramper i bena

 - lett forhøyet blodtrykk

 - stress (stabiliserer stresshormonet adrenalin)

 - hodepine (får blodårene til å slappe av)

 - regulering av blodsukkeret

 - diaré (fremmer riktig tarmfunksjon)

 Magnesium kan forbedre hjertets pumpefunksjon og kan virke åreutvidende fordi magnesiumet fungerer som en antioksidant mot frie radikaler i blodet.

 Innhold:

Floradix Magnesium inneholder:

 Blanding av fruktkonsentrater (37%) av: ananas, pære, mango, aprikos, druer, eple og sitron.

 Ekstrakt fra johannesbrødtre (Ceratonia siliqua)

 Vannholdig urteekstrakt (34%) av: kamilleblomst (Matricaria recutita), fennikel (Foeniculum vulgarum), appelsinskall (Citrus aurantium), gulrøtter (Daucus carota), spinat (Spinacea oleracea).

 Dessuten: magnesiumglukonat, honning (13%), magnesiumhydrogensitrat og naturlig aroma.

 Produktet inneholder IKKE:

 Etanol (alkohol), konserveringsmidler eller kunstig aroma.

 Innhold per døgndose (20 ml):

 Magnesium 250 mg

 Dosering og bruk:

 Ryst alltid flasken godt før bruk.

 Anbefalt dosering for voksne og for barn fra 3 år og oppover: 20 ml (= 1 målebeger) daglig ca. 30 minutter før hovedmåltidet.

 VIKTIG:

 For å forhindre at innholdet ødelegges når flasken først er åpnet, må flasken forsegles straks etter bruk og oppbevares i kjøleskap.

 Åpnet flaske bør brukes innen 4 uker fra den er åpnet.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer