Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > Floradix > Floradix Vitamin B kompleks 250 ml

Floradix Vitamin B kompleks 250 ml

Salus-Haus (Tyskland)

250 ml

kr 195,00

Antall:

Floradix Vitamin B kompleks er et flytende B-vitamintilskudd, som inneholder en blanding av B-vitaminer, i kombinasjon med velsmakende fruktjuicer og nøye utvalgte urteekstrakter. Floradix Vitamin B kompleks er glutenfri og laktosefri. Den flytende formen er ekstra lettopptakelig for kroppen.

 

B-vitaminene er involvert i mange av energiomsetningsprosessene i kroppen. De bidrar også til psykisk og fysisk velvære. Den daglig dosen på 20 ml gir kroppen tilstrekkelig mengde av vitamin B1, B2, niacin, B6, biotin og B12.

Vitaminene B1, B2, niacin, B6 og B12 bidrar til normal energiomsetning og et normalt fungerende nervesystem. Vitaminene B2, niacin, B6 og B12 bidrar til å redusere trøtthet og slapphet. Vitamin B1 bidrar i tillegg til normal hjertefunksjon.

Vitamin B6 og B12 bidrar til normal dannelse av røde blodlegemer og til et normalt immunsystem. Vitaminene biotin og B12 bidrar til normal hud og normal psykologisk funksjon.

 

Hvorfor flytende kosttilskudd?

Mange har opplevd at de får bedre effekt av et flytende kosttilskudd istedenfor tabletter eller kapsler.

Studier viser at dette absolutt ikke er innbilning. Opptaksnivået ved inntak av flytende kosttilskudd kan være opptil 98%, mens det ved tabletter eller kapsler kan være så lite som 10-20%. Flytende kosttilskudd er dessuten på plass i blodet i løpet av noen få minutter, mens de fleste tabletter og kapsler bruker 4-6 timer på å brytes ned i magen.

Floradix-serien inneholder naturlige ekstrakter fra planter som er økologisk dyrket. Råvarene holder høy kvalitet, og kroppen godkjenner umiddelbart ekstraktene som mat. De blir derfor raskt tatt opp av kroppens celler.

 

 

Innhold:

Floradix Vitamin B kompleks inneholder:

Vanndig planteuttrekk (45,3%) av ryllik (Achillea millefolium), brønnkarse (Nasturtium officinale), spinat (Spinacia oleracea), oliven (Olea europaea), galangal (Alpinia galanga),  ingefær (Zinigiber officinalis), steinnype (Rosa canina).

Blanding av fruktjuicekonsentrat (38,3%): pære, aprikos, appelsin, johannesbrødekstrakt, pasjonsfrukt, sitron, drue, eple.

Dessuten: Vann, vitamin B-gjær, fortykningsmiddel: johannesbrødkjernemel, nikotinsyre, natrium-riboflavin-5 fosfat, pyridoksinhydroklorid, tiaminhydroklorid, biotin, metylkobalamin.

Produktet inneholder IKKE: Etanol (alkohol), konserveringsmidler eller kunstig aroma.

Velegnet for veganere.

 

Innhold per døgndose (20 ml):

Tiamin 1,1 mg
Riboflavin 1,4 mg
Niacin 16 mg NE
Vitamin B6  1,4 mg
Biotin 50 mcg
Vitamin B12  2,5 mcg

 

 

Dosering og bruk:

Ryst alltid flasken godt før bruk.

 

Anbefalt dosering:

Voksne og barn fra 12 år: 20 ml daglig.

Barn 7-11 år: 10 ml daglig.

Barn 3-6 år: 5 ml daglig.

 

VIKTIG:

For å unngå at innholdet i flasken ødelegges etter åpning, må flasken forsegles straks etter bruk og oppbevares i kjøleskap.

Åpnet flaske bør brukes innen 4 uker fra den er åpnet.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer