Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > Tropical Wholef... > Tropical Wholefoods Ananas soltørket Fairtrade 100 g

Tropical Wholefoods Ananas soltørket Fairtrade 100 g

Tropical Wholefoods (Storbritannia)

100 g

kr 49,00

Antall:

Tropical Wholefoods Ananas soltørket høstes først når fruktene er helt modne og blir straks lagt til tørking i den tropiske sola. Dette gjør at de tørkede bitene blir ekstra gode. De inneholder ingen konserveringsmidler og ingen ekstra søtning – de er rett og slett 100% ananasfrukt.

Innhold:

Økologisk dyrket, soltørket ananas. Opprinnelsesland: Uganda.

Bruksveiledning:

Ananas soltørket kan spises av hele familien, som et sukkerfritt, sunt alternativt godteri. Bitene kan nytes som de er, gjerne sammen med nøtter eller sammen med andre tørkede frukter. Bitene kan også bløtlegges i litt vann, juice eller eventuelt i yoghurt. Etter 30 minutters bløtgjøring er det dessuten enkelt å lage om frukten til puré, som kan brukes til ulike former for matlaging. Ha den oppi en smoothie, bre den over desserten eller prøv den i en gryterett, gjerne sammen med karri.

Ananas soltørket kan også deles opp i mindre biter og spises sammen med frokostblandingen – eller hvorfor ikke la disse fruktbitene bli en spennende del av et bakverk?

Litt om ananas

Ananas (Ananas comosus) ble brakt fra Sør-Amerika til Europa av Columbus i 1493. I dag dyrkes den i mange ulike tropiske og subtropiske land. Ananas inneholder A- og C-vitamin og dessuten et nyttig proteinfordøyende enzym (bromelain). Frukten er også rik på plantefibre.

Litt om produsenten Tropical Wholefoods

Tropical Wholefoods er medlem av IFAT (International Federation for Alternative Trade), et verdensomspennende nettverk av Fairtrade-organisasjoner som arbeider for å bedre levestandarden og arbeidsforholdene i de fattigste utviklingslandene. Tropical Wholefoods garanterer at de som har dyrket og foredlet dette produktet har fått en skikkelig lønn for arbeidet sitt.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer