Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > Tropical Wholef... > Tropical Wholefoods Banan soltørket Faitrade 125 g

Tropical Wholefoods Banan soltørket Faitrade 125 g

Tropical Wholefoods (Storbritannia)

125 g

kr 49,00

Antall:

Banan er verdens aller mest spiste frukt. Det finnes over 400 typer av bananer. Bogoya bananer er kjent for å være søtere og bedre i smaken. De blir derfor ofte kalt for dessertbananer. Tropical Wholefoods Banan soltørket høstes først når bananene er helt modne. De deles i skiver for hånd og blir straks lagt til tørking i den tropiske sola. Dette gjør at disse tørkede skivene blir ekstra gode. De inneholder ingen konserveringsmidler og ingen ekstra søtning – de er rett og slett 100% bananbiter.

Innhold:

Økologisk dyrkede, soltørkede skiver av bogoya banan. Opprinnelsesland: Uganda.

OBS: Allergi-advarsel: Produsenten gjør oppmerksom på at produktet kan inneholde spor av nøtter.

Bruksveiledning:

Banan soltørket kan gjerne spises rett fra posen, som sunn snacks for hele familien. Dessuten kan du gjerne dele dem i mindre biter og strø over frokostblanding eller grøt. Banan soltørket kan også gi spennende, tropisk smak til kaker og annet bakverk.

Litt om produsenten Tropical Wholefoods

Tropical Wholefoods er medlem av IFAT (International Federation for Alternative Trade), et verdensomspennende nettverk av Fairtrade-organisasjoner som arbeider for å bedre levestandarden og arbeidsforholdene i de fattigste utviklingslandene. Tropical Wholefoods garanterer at de som har dyrket og foredlet dette produktet har fått en skikkelig lønn for arbeidet sitt.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer