Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > Udo's Choice > Udo's Choice Omega 3-6-9 kapsler 90 stk

Udo's Choice Omega 3-6-9 kapsler 90 stk

Flora Manufacturing & Distributing Ltd (Canada)

90 kapsler

kr 285,00

Antall:

De essensielle fettsyrene omega-3 og omega-6 kan ikke kroppen produsere selv. De utfører mange viktige funksjoner og bør derfor prioriteres høyt i ethvert kostholdsprogram. Mest kjent er betydningen de har for hjernen, leddene og blodomløpet. I tillegg nærer de essensielle fettsyrene også de hormonproduserende kjertlene og fremmer immunsystemet og fordøyelsens funksjon.

Hva er unikt med Udo’s Choice?

Udo’s Choice kapsler er ikke laget av fiskeolje. Allikevel inneholder Udo’s Choice kapsler begge de essensielle fettsyrene omega-3 og omega-6, samt omega-9 – også kjent som det gode middelhavsfettet. Fettsyrene er balansert i det ideelle mengdeforholdet 2:1:1. Kun friske, økologiske råvarer benyttes i pressingen. Essensielle fettsyrer har høy vitalitet og harskner fort når de utsettes for lys, varme og oksygen. Pressingen foregår derfor ved lave temperaturer (under 40 grader C), i omgivelser uten lys og oksygen. Deretter lagres oljen kjølig på mørke flasker.

Disse kapslene passer godt for deg som absolutt ikke klarer å innta Udo’s Choice i form av flytende olje. Dessuten er de praktiske å ha med på reise.

Kan gravide ta Udo’s Choice?

Tilskudd av essensielle fettsyrer er i høy grad anbefalt for gravide. Forskning viser at moren tappes for betydelige mengder av disse fettsyrene under svangerskapet. Udo’s Choice kapsler er lettfordøyelige og tilfredsstiller kroppens behov for de essensielle fettsyrene.

Innhold:

1 kapsel Udo’s Choice inneholder 1000 mg (1 ml) olje fra kun vegetabilske kilder: lin-, solsikke- og sesamfrø. Dessuten tilsettes nattlysolje, havrekim- og havrekliolje, riskim- og riskliolje, soyalecitin, mellomlange triglyserider og i tillegg naturlig E-vitamin, som antioksidant.

Dosering og bruk:

2 kapsler 1-2 ganger daglig i forbindelse med måltider (eller eventuelt flere i samråd med naturterapeut eller lege).

I nettbutikken finner du også den originale  Udo's Choice flytende oljeblanding.

Hvem er Udo Erasmus?

Dr. Udo Erasmus går for å være en autoritet i fett og oljer. Etter 13 års terapeutisk utprøving av essensielle fettsyrer utviklet han den verdenskjente oljeblandingen Udo’s Choice. Han har også skrevet flere bøker, deriblant den kanadiske bestselgeren ”Fat that heals, fat that kills”. Siden har det gått slag i slag med tusenvis av foredrag og opptredener i TV og radio og artikler i aviser og magasiner verden over.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Astrid ( Kristiansund)

Jeg har brukt D3-vitaminkrem en god stund nå. Målte nylig nivået av D-vitamin i blodet og fikk i dag beskjed om at det var helt normalt! Jeg har tidligere hatt store problemer med å tåle D-vitamin i tablettform og er nå kjempeglad over at denne kremen virker!

Flere kundeerfaringer