Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > Udo's Choice > Udo's Choice Optimale Oljeblanding flytende 500 ml

Udo's Choice Optimale Oljeblanding flytende 500 ml

Flora Manufacturing & Distributing Ltd (Canada)

500 ml

kr 315,00

Antall:

De essensielle fettsyrene omega-3 og omega-6 kan ikke kroppen produsere selv. De utfører mange viktige funksjoner og bør derfor prioriteres høyt i ethvert kostholdsprogram. Mest kjent er betydningen de har for hjernen, leddene og blodomløpet. I tillegg nærer de essensielle fettsyrene også de hormonproduserende kjertlene og fremmer immunsystemet og fordøyelsens funksjon.

På samme måte som en bil trenger olje, trenger også kroppen smøring. Noen skjeer med Udo’s Choice Optimale Oljeblanding gir deg et skikkelig påfyll med de essensielle fettsyrene, som er avgjørende for at kroppen din skal yte sitt beste.

Hva er unikt med Udo’s Choice?

Udo’s Choice er ikke laget av fiskeolje og kan derfor også trygt brukes av deg som er vegetarianer. Allikevel inneholder Udo’s Choice begge de essensielle fettsyrene omega-3 og omega-6, samt omega-9 – også kjent som det gode middelhavsfettet. Fettsyrene er balansert i det ideelle mengdeforholdet 2:1:1. Kun friske, økologiske råvarer benyttes i pressingen. Essensielle fettsyrer har høy vitalitet og harskner fort når de utsettes for lys, varme og oksygen. Pressingen foregår derfor ved lave temperaturer (under 40 grader C), i omgivelser uten lys og oksygen. Deretter lagres oljen kjølig på mørke flasker. Hver flaske Udo’s Choice Optimale Oljeblanding får dessuten sin egen pakning som ekstra beskyttelse mot lys.

Essensielle fettsyrer bedrer prestasjonsnivået

Forskning viser at essensielle fettsyrer fremmer biokjemiske og fysiologiske reaksjoner som er avgjørende for ytelsesevnen. Når disse fettsyrene er nøye balansert og tilstede i tilstrekkelig mengde, som i Udo’s Choice, kan de:

 - redusere fettlagrene og øke stoffskiftet

 - øke opptak og utnyttelse av oksygen

 - forbedre blodsirkulasjonen og immunforsvaret

 - øke styrke og utholdenhet

 - øke reflekser og konsentrasjon

 - bygge og vedlikeholde muskelmasse

 - redusere restitusjonstiden og inflammasjoner etter trening eller konkurranser

 - øke hastigheten på heling av skader

 - redusere lettgiktsmerter og styrke benbygningen

 - forbedre søvn og humør

Også nyttig for huden

Udo's Choice Optimale Oljeblanding er også ideell for å ta vare på huden. Når du tar anbefalt dosering av Udo's Choice, danner oljen en fløyelsmyk kappe, som beskytter mot uttørring. De essensielle fettsyrene virker nærende og oppbyggende på huden - innenfra. Dette bidrar også til at huden tåler opptil 4 ganger lengre opphold i solen. Det er derfor ingen tilfeldighet at mange mennesker opplever at de får en mer langvarig og pen brunfarge når de øker inntaket av essensielle fettsyrer. Imidlertid er det viktig å dosere tilstrekkelig - for huden er det siste organet som kroppen prioriterer når det gjelder tildeling av essensielle fettsyrer. Vanligvis kreves ca. 15 ml daglig for at huden skal få dekket sitt behov av fettsyrer.

Kan gravide ta Udo’s Choice?

Tilskudd av essensielle fettsyrer er i høy grad anbefalt for gravide. Forskning viser at moren tappes for betydelige mengder av disse fettsyrene under svangerskapet. Udo’s Choice Optimale Oljeblanding er lettfordøyelig og tilfredsstiller kroppens behov for de essensielle fettsyrene.

Innhold:

Udo’s Choice Optimale Oljeblanding inneholder en unik blanding av oljer fra kun vegetabilske kilder: lin-, solsikke- og sesamfrø. Dessuten tilsettes nattlysolje, havrekim- og havrekliolje, riskim- og riskliolje, soyalecitin, mellomlange triglyserider og i tillegg naturlig E-vitamin, som antioksidant.

Dosering og bruk:

Anbefalt normal dosering er 15 ml (ca. 2 ss) 1-2 ganger daglig i forbindelse med måltid.

Udo’s Choice Optimale Oljeblanding kan både brukes i smoothies (for eksempel  Grønnsak-smoothie, oppskriften er her), på salat, i havregrøt eller i annen mat når denne er ferdig tilberedt. Den er også suveren i  pesto – oppskriften finner du her.

Udo’s Choice Optimale Oljeblanding må ikke oppvarmes eller brukes til steking. Oljen bør oppbevares i kjøleskap, både før og etter åpning. Åpnet flaske er holdbar i 4-6 uker i kjøleskap.

Vi har for øvrig også  Udo’s Choice kapsler i nettbutikken. De egner seg blant annet godt når du skal ut og reise.

Hvem er egentlig Udo Erasmus?

Dr. Udo Erasmus går for å være en autoritet i fett og oljer. Etter 13 års terapeutisk utprøving av essensielle fettsyrer utviklet han den verdenskjente oljeblandingen Udo’s Choice. Han har også skrevet flere bøker, deriblant den kanadiske bestselgeren Fat that heals, fat that kills. Siden har det gått slag i slag med tusenvis av foredrag og opptredener i TV og radio og artikler i aviser og magasiner verden over.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer