Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > Udo's Choice > Udo's Choice Probiotika Super 5

Udo's Choice Probiotika Super 5

Flora Manufacturing & Distributing Ltd (Canada)

60 sugetabletter

kr 285,00

Antall:

Udo’s Choice Probiotika Super 5 er sammensatt spesielt for å gjenopprette en gunstig bakterieflora i munnen og svelget. Sugetablettene smaker behagelig av bringebær og kan brukes av både barn og voksne.

Udo’s Choice Probiotika Super 5 består av en effektiv kombinasjon probiotiske bakterier som beskytter tennene og tannkjøttet, forebygger dårlig ånde og plakk. De ”snille” bakteriene i dette probiotikatilskuddet multipliseres ved oppløsning i spytt.

I tillegg til å styrke immunforsvaret direkte gjennom munnhulen, vil dette tilskuddet også støtte den naturlige tarmfloraen (siden de probiotiske bakteriene etter hvert havner nedover i tarmsystemet etter å ha blitt løst opp via spyttet i munnen).

Kvalitetsgaranti

De som kjenner Dr Udo Erasmus’ optimale oljeblanding Udo’s Choice, er godt kjent med de høye kvalitetskravene han stiller. Når Udo Erasmus nå har satt sitt navn på en serie probiotikatilskudd, er det av to årsaker: De høyeste kvalitetsstandarder er fulgt, fra utvikling og komposisjon til produksjon og oppbevaring. Dessuten: Tarmfloraen er av avgjørende betydning for helsen vår.

Innhold:

Udo’s Choice Probiotika Super 5 består av 5 ulike bakteriestammer:

 Lactobacillus acidophilus 60%

 Bifidobacterium bifidum 15%

 Streptococcus thermophilus 15%

 Lactobacillus bulgaricus 5%

 Lactobacillus salvarius 5%

Hver sugetablett inneholder ved produksjon 1 milliard aktive probiotiske celler.

Garantert innhold ved utløpsdato: 500 millioner aktive probiotiske celler per tablett.

Ingredienser: fyllemiddel (maltodekstrin og mikrokrystallinsk cellulose), søtstoff (xylitol), naturlig aroma (bringebær), aktive probiotiske celler, antioksidant (askorbinsyre), surhetsregulerende middel (sitronsyre), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), antiklumpemiddel (silikondioksid).

Det er ikke tilsatt gluten eller laktose, men produsenten gjør oppmerksom på at produktet kan inneholde spor av melk og soya.

Dosering og bruk:

Normal dosering: 1-2 sugetabletter per dag.

Produktet bør oppbevares i kjøleskap for best mulig holdbarhet.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer