Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > Udo's Choice > Udo's Choice Probiotika Voksne 16-49 år

Udo's Choice Probiotika Voksne 16-49 år

Flora Manufacturing & Distributing Ltd (Canada)

30 kapsler

kr 275,00

Antall:

God fordøyelse er forutsetningen for en sunn tarm og et velfungerende immunforsvar. Probiotika – de gode bakteriene – deltar aktivt i fordøyelsen og beskytter tarmen mot ugunstige bakterier. Udo’s Choice Probiotika er sammensatt av mange ulike bakteriestammer, fordi den unike og mangfoldige tarmkulturen vår stimuleres best ved hjelp av bredspektret probiotika. Udo’s Choice Probiotika er en serie probiotiske tilskudd som er skreddersydd for ulike aldersgrupper – fordi kroppens behov for tarmbakterier endrer seg i løpet av livet.

Udo’s Choice Probiotika Voksne 16-49 år er et bredspektret tilskudd spesielt sammensatt for å passe for nettopp denne aldersgruppen. Tilskuddet fremmer en gunstig og balansert tarmflora og bidrar til et godt immunforsvar. Samtidig bedres opptaket av vitaminer og mineraler i kroppen. Udo’s Choice Probiotika Voksne 16-49 år anbefales ved laktoseintoleranse og ulike fordøyelsesbesvær (både ved løs mage og/eller lettere forstoppelse).

 Aldersspesifikk probiotika

 Tarmens bakterieflora utvikler seg med alderen og antall bakterier i et probiotikatilskudd må derfor tilpasses alderen. Udo’s Choice Probiotika Voksne 16-49 år har derfor et betydelig høyere antall bakterier enn probiotikatilskudd for barn.

 Bredspektret probiotika fungerer best

 Tarmfloraen kan sammenlignes med et hvilket som helst økosystem – for eksempel regnskogen i Brasil. Her lever flere tusen arter sammen i gjensidig avhengighet. Små endringer i klimaet er nok til å skape ubalanse i økosystemets funksjon. På samme måte skaper stress, sykdommer og ensidig kosthold endringer i tarmens økosystem.

 En sunn tarmflora består av omkring 400 bakteriearter, som hver igjen består av ulike stammer. Bakteriene har mange nyttige funksjoner, de produserer blant annet antibiotika, aminosyrer, fettsyrer, vitaminer og ikke minst fordøyelsesenzymer som hjelper til med å fordøye maten du spiser. Noen bakterier er spesielt flinke soldater, som bekjemper sykdomsfremkallende mikrober. Andre bakterier produserer store mengder melkesyre og eddiksyre og gjør dermed miljøet passe ”surt” for nedbrytningsbakteriene. Hver eneste type bakterie har sin nisje, og utøver spesialiserte funksjoner, i tynntarmen så vel som i tykktarmen. Mangfoldet er derfor like viktig i tarmen som for regnskogens økosystem i Brasil.

 Optimalt burde et probiotikatilskudd inneholde like mange varianter av gode bakterier som det finnes i tarmen. Dessverre lar det seg ikke gjøre i praksis. Udo’s Choice Probiotika-produkter er sammensatt på bakgrunn av dagens viten og forskning og inneholder de viktigste og mest konkurransedyktige bakteriene for hver enkelt aldersgruppe. Bakteriene er kompatible og utfyller hverandre på en god måte, uten at noen typer vokser på bekostning av andre.

 Kvalitetsgaranti

 De som kjenner Dr Udo Erasmus’ optimale oljeblanding Udo’s Choice, er godt kjent med de høye kvalitetskravene han stiller. Når Udo Erasmus nå har satt sitt navn på en serie probiotikatilskudd, er det av to årsaker: De høyeste kvalitetsstandarder er fulgt, fra utvikling og komposisjon til produksjon og oppbevaring. Dessuten: Tarmfloraen er av avgjørende betydning for helsen vår.

 Innhold:

Udo’s Choice Probiotika Voksne 16-49 år består av 8 ulike bakteriestammer og inneholdt ved produksjonen 12 milliarder aktive celler per kapsel. Produktet er velegnet for vegetarianere (vegetabilsk kapsel). Ikke tilsatt gluten eller laktose, men produsenten gjør oppmerksom på at produktet kan inneholde spor av melkepulver, myse og soyalecithin.

Udo’s Choice Probiotika Voksne 16-49 år er syre- og galleresistent og er underlagt streng kvalitetskontroll, hele 45 kvalitetstester utføres ved produksjonen av hvert eneste parti. Dette sikrer deg maksimal effekt.

 Udo's Choice Probiotika Voksne 16-49 år inneholder følgende bakteriestammer:

 Lactobacillus casei 25%

 Lactobacillus rhamnosus 25%

 Lactobacillus acidophilus 20%

 Lactobacillus plantarum 10%

 Streptococcus thermophilus 7%

 Bifidobacterium bifidum 5%

 Bifidobacterium breve 5%

 Lactobacillus bulgaricus 3%

 Dosering og bruk:

 Normal dosering: 1 kapsel per dag for å vedlikeholde en sunn tarmflora, inntas rett etter et måltid.

 Under antibiotikakurer og i 10 dager etter: 2 kapsler daglig.

 På utenlandsreiser: 2 kapsler daglig.

 Produktet bør oppbevares i kjøleskap for best mulig holdbarhet.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer