Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Aktuelle gavetips > Gavetips 101 -... > Förster's Massasjevott av bomull med aloe-sisalbust

Förster's Massasjevott av bomull med aloe-sisalbust

kr 119,00

Antall:

Förster’s fra Tyskland er en liten familiebedrift med lange tradisjoner - etablert i 1862. Produktene deres lages av naturlige materialer. Et kvalitetsprodukt fra Förster’s er en god investering. Det vil du ha glede av i mange år.

 

Förster’s Massasjevott av økologisk bomull med aloe-sisalbust er godt egnet til effektiv dypskrubb og oppkvikkende kroppsmassasje. Det praktiske designet og den lille størrelsen er spesielt fin for intensiv massasje og skrubb av mindre områder – som for eksempel under føttene. Den kan brukes både for tørr og våt kroppsmassasje, for økt blodsirkulasjon og effektiv fjerning av døde hudceller.

Unngå bruk i ansiktet, på halsen og brystvortene.

Förster’s Massasjevott av bomull med aloe-sisalbust består av kun plantebaserte materialer og er dermed også godt egnet for veganere.

Bredde: 10 cm
Lengde: 16 cm

 

Ta gjerne en titt på de andre naturproduktene fra Förster’s også.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer