Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Aktuelle gavetips > Gavetips 201 -... > Middle Earth Olivenolje extra virgin 500 ml

Middle Earth Olivenolje extra virgin 500 ml

Middle Earth Organics (Italia)

500 ml

kr 215,00

Antall:

I flere årtusener har fruktene fra oliventrærne blitt presset til olje og brukt både som medisin, i matlagingen og til hudpleie. Extra Virgin olivenolje kommer fra den aller første olivenpressingen og er den som har aller best kvalitet og er mest næringsrik. Den har lavt syreinnhold, er gul-grønn i fargen og har en mer distinkt aroma enn annen olivenolje.

Middle Earth Organics 100% Organic Coldpressed Extra Virgin Olive Oil er ekte rawfood, laget av håndplukkede italienske oliven fra Umbria. Den blir skånsomt kaldpresset og har et naturlig innhold av polyfenoler (kraftige antioksidanter).

Middle Earth’s kaldpressede olivenolje er tappet over på mørke flasker med kork, som gir oljen maksimal beskyttelse både mot lys og luft.

Siden denne olivenoljen er kaldpresset, er den også velegnet for alle rawfood-tilhengere. Som det står på flasken: ”This oil is ALIVE”.

Innhold:

100% økologisk extra virgin olivenolje fra Umbria i Italia.

Bruksveiledning:

Middle Earth Organics kaldpressede olivenolje er selvsagt ypperlig til salater og til dressinger. I tillegg er den perfekt å ha til overrisling av pasta, pizza og andre italienske retter.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer