Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Aktuelle gavetips > Gavetips 201 -... > Weleda Arnika Massasjeolje

Weleda Arnika Massasjeolje

Weleda (Tyskland)

100 ml

kr 219,00

Antall:

Huden er som en kappe som beskytter kroppen og forbinder det indre og det ytre. Den oppfyller en livsviktig funksjon. Livsprosessene i menneskekroppen og i naturen er like. Arnika Massasjeolje (Arnica Massage Oil) fra Weleda  er basert på utvalgte planteoljer, nært beslektet med menneskets egne fettstoffer.

Arnika Massasjeolje holder huden sunn og elastisk og styrker den naturlige hudfunksjonen.

Arnika Massasjeolje er ideell både før og etter fysisk aktivitet og anstrengelse. En varmende massasje før trening stimulerer blodomløpet, øker blodgjennomstrømningen og beskytter musklene dine før aktivitet – dermed øker også prestasjonsevnen. Masserer du inn Arnika Massasjeolje også når du er ferdig med treningsøkten, holdes musklene varme, så de ikke stivner eller blir spente.

Arnika Massasjeolje bør ikke brukes på skadet hud, heller ikke på slimhinner.

 Innhold:

Solsikkeolje, olivenolje, ekte naturlige eteriske oljer (fra lavendel og rosmarin), oljeuttrekk (solsikkeolje) fra arnikablomster (Arnica montana) og bjørkeblad. Inneholder ikke mineraloljer.

Litt mer om Weledas arnika

Arnica montana tilhører kurvplantefamilien og har sin opprinnelse i fjellstrøkene i Mellom- og Sør-Europa. Planten vokser naturlig på store høyder, så nær den kan komme solens varmende stråler. Den har i århundrer vært en sentral urt innenfor folkemedisinen på grunn av sine mange gode egenskaper. Bare i arnikablomstens knopper har man funnet over 150 virksomme substanser, deriblant verdifulle flavonoider, karotinoider og eteriske oljer. Kiselsyreinnholdet i planten stimulerer menneskenes selvhelbredelsesprosess og har en positiv innflytelse på både vev og muskulatur. Samtidig har arnika formende og strukturerende krefter.

 Weleda bearbeider arnika til produkter på en mest mulig skånsom måte. Når arnikaen er i full blomst, plukkes rot, stilk, blad og blomst for hånd og bearbeides varsomt.

 Bruksveiledning:

Arnika Massasjeolje påføres i et tynt lag, gjerne på fuktig hud etter dusj eller bad. Oljen fordeles lett og tas hurtig opp av huden.

 Du kan selvsagt benytte Arnika Massasjeolje til varmende massasje også de dagene du ikke trener.

 Weleda – i samklang med menneske og natur

 Weleda er basert på den antroposofiske bevegelsen og ble grunnlagt i 1921 for å produsere antroposofiske medisiner. Allerede i 1924 begynte Weleda å lage hudpleieprodukter basert på legeplanter, mineraler, naturlige oljer og eteriske oljer. Weleda-konsernet arbeider utfra et helhetssyn med tanke på menneskets helse og velbefinnende. Weleda kontrollerer både råvarene og produksjonsprosessene nøye underveis og utfører kontinuerlig dermatologiske og kliniske tester.

 Alle produktene fra Weleda produseres med følgende basiskriterier: Ingen syntetiske duft- eller fargestoffer og ingen konserveringsmidler. Biodynamiske og økologiske planter benyttes dersom det er mulig. Verken råstoffene eller produktene testes på dyr.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer