Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Aktuelle gavetips > Gavetips 201 -... > Weleda Fuktighetskrem for menn

Weleda Fuktighetskrem for menn

Weleda (Tyskland)

30 ml

kr 249,00

Antall:

Weledas hudpleieserie for menn tar hensyn til ansiktshud som utsettes for barbering og som derfor trenger ekstra pleie. Disse Weleda-produktene er laget for moderne menn, som ønsker å bruke milde og hudvennlige ansiktsprodukter uten syntetiske tilsetninger.

Mannens hud er fra naturens side noe tykkere enn kvinnens. Derfor er mannens hud mer motstandsdyktig. Allikevel blir alle hudtyper daglig utsatt for ulike påvirkninger, både fra luftforurensning og dessuten årtidenes skiftende værtyper, med både vind, kulde og sol. Også klimaanlegg på kontor og i bil bidrar til uttørking av mannens ansiktshud.

Weleda Fuktighetskrem for menn (Weleda Moisture Cream for Men) er en lett ansiktskrem som trekker raskt inn i huden og gjør den elastisk og myk. Økologisk sesam- og jojobaolje gir ekstra fuktighet til huden og beskytter den mot uttørking. Noen utvalgte eteriske oljer – blant annet fra legestokkrose – gir kremen en frisk duft samtidig som de har en pleiende og beroligende effekt på huden.

Innhold:

Vann, jojobaolje, sesamolje, alkohol*, trollhasseldestillat (hamamelis), glyserol, fettsyreglyserid, bivokshydrolysat, leire, legestokkrose (Althea officinalis), karragen (fra tang, konsistensgivende), xantan (naturlig fortykningsmiddel), bivoks, karnaubavoks, bivokssåpe og en blanding av ekte eteriske oljer.

*Alkohol: Ved oppløsning av planteekstrakter virker alkohol som en bro som bringer plantenes helende kvaliteter inn i huden. Kun den fineste plantealkohol brukes, og den framstilles ved hjelp av eteriske oljer (ingen syntetiske stoffer).

Bruksveiledning:

Fuktighetskrem for menn dufter friskt av eteriske oljer og inneholder ingen syntetiske tilsetningsstoffer – den er så mild at den kan brukes hver eneste dag, opptil flere ganger daglig ved ekstra behov.

Nettbutikken har også disse Weleda-produktene for menn:

 Barberkrem

 Etterbarberingsbalsam

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer