Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Aktuelle gavetips > Gavetips 201 -... > Weleda Lavendel Massasjeolje

Weleda Lavendel Massasjeolje

Weleda (Tyskland)

100 ml

kr 249,00

Antall:

De naturlige, vegetabilske oljene har alltid vært viktige ingredienser for Weleda. Med unike kombinasjoner av legeplanter og eteriske oljer oppnås forskjellige virkninger og duftopplevelser. I tillegg til den direkte effekten av oljene, trenger du også hjelp fra gode hender som kan gi deg den nødvendige kroppskontakten. Forskning har vist at berøring er viktig for å oppnå den optimale følelsen av velvære. Weleda Lavendel Massasjeolje (Weleda Lavender Relaxing Oil) pleier huden og virker avslappende og harmoniserende.

Weleda Lavendel Massasjeolje  (Lavender Relaxing Oil) virker velgjørende for både kropp og sinn. Den milde duften fra eterisk lavendelolje løser opp indre spenninger. En nøye avstemt blanding av den fineste mandeloljen og lett sesamolje med en høy andel umettede fettsyrer holder huden myk og smidig.

 Etter en hektisk dag virker en myk massasje med Lavendel Massasjeolje balanserende og beroligende. Når lavendeloljen masseres inn i musklene, bidrar berøringen og varmen til at den avslappende virkningen av lavendel forsterkes ytterligere.

Innhold:

 Mandelolje, sesamolje, lavendelolje og ekte eteriske oljer.

Bruksveiledning:

 Smør et tynt lag på fuktig hud etter dusjen eller badet. Oljen er enkel å fordele jevnt og trekker raskt inn i huden. Regulerer hudens naturlige funksjoner og gir dermed også beskyttelse til huden. Lavendel Massasjeolje er velegnet til både kvinner og menn.

Litt mer om Weledas lavendel

Lavendula angustifolia er den vanligste dyrkede varianten av lavendel. Denne vakre planten var populær allerede i det gamle Romerriket, først og fremst på grunn av sin avslappende og beroligende effekt. Den eteriske oljen fra lavendel inneholder stoffer som umiddelbart gir ro til nervesystemet og dessuten fremmer en god og sunn søvn. Tradisjonelt har lavendel blitt brukt i mange århundrer både mot søvnløshet, angst, muskelspenninger, kramper, fordøyelsesproblemer og for å regulere vansker i forbindelse med hjertet og blodomløpet.

 Weleda samarbeider blant annet med omkring 50 bønder i Moldavia. 40 km nord for hovedstaden har Weleda etablert sitt prosjekt for støtte til bio-dynamisk og økologisk dyrking av lavendelblomster.

 Mange mennesker lever her i ekstrem fattigdom og under vanskelige forhold. Weledas prosjekt støtter den økonomiske og sosiale situasjon i denne delen av Moldavia. Den næringsrike, svarte jorda i området, kombinert med de tørre og varme somrene gjør dette stedet ideelt for dyrking av denne nydelige, velduftende blomsten.

 I tillegg kommer Weledas lavendel også fra det klassiske lavendelområdet: Provence i Frankrike. Her har de dyrket økologisk lavendel siden 1920.

 Det tar tre år før lavendelplanten kan høstes første gangen. Under gunstige forhold kan plantene deretter gi avling i opptil 30 år. Innhøstingen skjer fra starten til midten av juli hvert år, fordi det er nettopp da at innholdet av eterisk olje er høyest. For å utvinne en liter eterisk olje, går det med hundre kilo lavendelblomster.

Weleda – i samklang med menneske og natur

 Weleda er basert på den antroposofiske bevegelsen og ble grunnlagt i 1921 for å produsere antroposofiske medisiner. Allerede i 1924 begynte Weleda å lage hudpleieprodukter basert på legeplanter, mineraler, naturlige oljer og eteriske oljer. Weleda-konsernet arbeider utfra et helhetssyn med tanke på menneskets helse og velbefinnende. Weleda kontrollerer både råvarene og produksjonsprosessene nøye underveis og utfører kontinuerlig dermatologiske og kliniske tester.

 Alle produktene fra Weleda produseres med følgende basiskriterier: Ingen syntetiske duft- eller fargestoffer og ingen konserveringsmidler. Biodynamiske og økologiske planter benyttes dersom det er mulig. Verken råstoffene eller produktene testes på dyr.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer