Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Aktuelle gavetips > Gavetips 201 -... > Weleda Mandel Ansiktskrem

Weleda Mandel Ansiktskrem

Weleda (Tyskland)

30 ml

kr 229,00

Antall:

Weledas økologiske ansiktspleieprodukter støtter opp om hudens mangfoldige funksjoner og forstyrrer ikke kroppens egne prosesser. Produktene i Mandel-serien anbefales når huden er i ubalanse, enten det er fordi den er tørr, irritert, rødflammete, har akne eller andre symptomer som tyder på at den normale funksjonen er forstyrret. Denne serien er spesielt utviklet for sensitiv hud, men passer også for deg som har rosacea eller couperose (røde, sprengte blodkar). Mandel-serien inneholder ingen eteriske oljer nettopp for å unngå irritasjon på en følsom hud.

Weleda Mandel Ansiktskrem (Almond Soothing Facial Cream) er en næringsrik, intensivt pleiende dagkrem som også kan brukes som nattkrem for ømfintlig hud eller tørr hud. Den høye konsentrasjonen av mild mandelolje, næringsrik plommekjerneolje og andre verdifulle naturmidler beskytter mot ytre påvirkninger og bidrar til å bevare fuktigheten i huden. Denne kremen inneholder melkesyre, som sikrer at huden har den rette pH-verdien. Huden blir merkbart mer smidig og elastisk.

Mandel Ansiktskrem inneholder ingen duftstoffer, heller ingen eteriske oljer og er utmerket som underlag for sminke.

Innhold:

Vann, mandelolje, fettsyreglyserid, alkohol*, bivokshydrolysat, plommekjerneolje, glyserin, xantan (naturlig fortykningsmiddel) og melkesyre.

Inneholder ingen syntetiske duft-, farge- eller konserveringsstoffer, heller ingen mineraloljer.

*Alkohol: Ved oppløsning av planteekstrakter virker alkohol som en bro som bringer plantenes helende kvaliteter inn i huden. Kun den fineste plantealkohol brukes, og den framstilles ved hjelp av eteriske oljer (ingen syntetiske stoffer).

Mandeloljen utvinnes fra pressede mandler, den er mild og mykgjørende og beroliger irritert hud.

Plommekjerneoljen har en høy andel av umettede fettsyrer og naturlig vitamin E. Den beskytter mot uttørking og gjør huden myk og smidig.

Melkesyren utvinnes av sukker, virker pH-balanserende, stimulerer cellefornyelsen og hjelper huden med å binde fuktighet.

Litt om Weledas mandel

Et blomstrende mandeltre kjennetegnes av vakre, hvite blomster. Treet kan bli opptil 7 meter høyt og forekommer i flere ulike varianter. Treet som Weleda henter sin mandelolje fra, heter Prunus amygdalus og er et såkalt søtmandeltre. Utfra kjernene presses en fin, nesten helt gjennomsiktig og duftløs olje. De aller fleste hudtyper – og spesielt ømtålig hud – tolererer mandelolje. Den absorberes dessuten lett. Takket være sin høye konsentrasjon av essensielle fettsyrer, beskytter den huden effektivt mot uttørking og styrker også hudens naturlige ytre barriere.

Bruksveiledning:

Mandel Ansiktskrem er beregnet for daglig bruk og virker balanserende og regulerende. Bruk gjerne Mandel Ansiktsrensemelk først. Smør deretter ansiktet og halsen med et tynt lag Mandel Ansiktskrem, med myke sirkelbevegelser. Kan brukes både morgen og kveld, hvis du trenger det.

Har du ekstra tørr hud, kan du eventuelt blande inn noen dråper med Weleda Mandel Ansiktsolje i ansiktskremen.

Sjekk også de andre produktene i Weleda Mandel-serien - klikk her

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer