Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Aktuelle gavetips > Gavetips 201 -... > Weleda Tindved Hudolje

Weleda Tindved Hudolje

Weleda (Tyskland)

100 ml

kr 249,00

Antall:

Huden er som en kappe som beskytter kroppen og forbinder det indre og det ytre. Den oppfyller en livsviktig funksjon. Livsprosessene i menneskekroppen og i naturen er like.  Tindved Hudolje fra Weleda  er basert på utvalgte planteoljer, nært beslektet med menneskets egne fettstoffer.

Den vitaliserende Tindved Hudolje (Sea Buckthorn Body Oil) inneholder lett sesamolje og verdifull tindvedolje, som er rik på naturlige vitaminer og essensielle fettsyrer. De nøye utvalgte naturlige ingrediensene pleier og beskytter både tørr hud og normal hud. Tindved Hudolje forbedrer hudens elastisitet og motstandskraft. Huden blir tydelig glattere og mer smidig.

Tindved Hudolje inneholder også ekte eteriske sitrusoljer som virker oppfriskende for både kropp og sjel. Oljen egner seg like god for kvinner som for menn.

Tindved Hudolje er også fin å bruke for stresset hud – for eksempel etter en dag med mye soling.

Innhold:

Sesamolje (Sesamum indicum), tindvedolje (Hippophae rhamnoides) og ekte eteriske oljer fra mandarin, appelsin og grapefrukt.

Inneholder ikke mineraloljer, heller ingen syntetiske duft- eller fargestoffer og ingen konserveringsmidler.

Litt om Weledas tindved

Tindvedbuskens lysende, oransje frukter modner aller best i et varmt og solrikt klima. Weleda får sine frukter fra en biodynamisk gård i Toscana i Italia, der fruktene omhyggelig høstes og forarbeides. Fruktkjøtt og kjerner gir en gyllenrød olje av høy kvalitet, rik på naturlig vitamin C, vitamin E, provitamin A (karotenoider) og flerumettede fettsyrer. Tindvedoljen tilfører huden oppbyggende og vitale impulser og er derfor særlig velegnet til en regenererende og intensiv, beskyttende pleie.

Bruksveiledning:

 Smør et tynt lag på fuktig hud etter dusj eller bad og masser lett. Oljen er enkel å fordele jevnt og trekker raskt inn i huden. Weleda Tindved Hudolje regulerer hudfunksjonen og gir huden en beskyttende kappe.

Weleda – i harmoni med menneske og natur

Weleda er basert på den antroposofiske bevegelsen og ble grunnlagt i 1921 for å produsere antroposofiske medisiner. Allerede i 1924 begynte Weleda å lage hudpleieprodukter basert på legeplanter, mineraler, naturlige oljer og eteriske oljer. Weleda-konsernet arbeider utfra et helhetssyn med tanke på menneskets helse og velbefinnende. Weleda kontrollerer både råvarene og produksjonsprosessene nøye underveis og utfører kontinuerlig dermatologiske og kliniske tester.

Alle produktene fra Weleda produseres med følgende basiskriterier: Ingen syntetiske duft- eller fargestoffer og ingen konserveringsmidler. Biodynamiske og økologiske planter benyttes dersom det er mulig. Verken råstoffene eller produktene testes på dyr.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer