Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Alger / tang > Kelpasan 200 tabletter

Kelpasan 200 tabletter

Bioforce - A. Vogel (Sveits)

200 tabletter

kr 155,00

Antall:

Kelp er en naturlig kilde til jod. Spormineralet jod støtter kroppens stoffskifte ved å bidra til normal produksjon av skjoldbruskhormoner. En normal funksjon av skjoldbruskkjertelen vil regulere stoffskiftet, hjelpe kroppens forbrenning og gi deg mer energi.

Fordeler med Kelpasan

Kelpasan er basert på ferske alger fra Stillehavet. Produktet er standardisert på mengden jod, 50 mcg per tablett, 200 mcg per dagsdose (4 tabletter), bidrar til å støtte stoffskiftet og bidrar til normal skjoldbruskkjertelfunksjon

Innhold:

Kelp, mikrokrystallinsk cellulose, potetstivelse, maisstivelse, bomullsfrøolje.

 

 

Bruksveiledning:

Normal dosering er 4 tabletter daglig.

OBS: Anbefales ikke ved graviditet, amming eller høyt blodtrykk. Heller ikke hvis du har for høyt stoffskifte (overproduksjon av skjoldbruskkjertelhormonet tyroxin) eller ved overfølsomhet for jod.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer