Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Insektsmidler > AVIVIR Aloe Vera Gel spray 75 ml

AVIVIR Aloe Vera Gel spray 75 ml

Aloe Vera Group ApS (Danmark)

75 ml

kr 99,00

Antall:

AVIVIR Aloe Vera serien er produsert i Danmark og inneholder Activ Aloe® som er bladgelen fra friske og sunne Aloe Vera planter (Aloe Vera L. også kjent som Aloe barbadensis M.). Plantene er økologisk dyrket uten bruk av sprøytemidler og kunstgjødsel.

AVIVIR Aloe Vera Gel spray er en parfymefri, ren og effektiv flytende Aloe Vera på sprayflaske, som kan sprayes direkte på hudens irriterte områder. Med høyt innhold av økologisk Aloe Vera gir AVIVIR Aloe Vera Gel spray lindring, virker lett kjølende og gjenoppbyggende ved for eksempel solbrent hud, insektsstikk, smårifter, kviser og andre hudirritasjoner.

AVIVIR Aloe Vera Gel spray påføres så snart som mulig etter at huden er blitt irritert. Ytterligere påføring bør skje med jevne mellomrom inntil irritasjonen er forsvunnet. AVIVIR Aloe Vera Gel spray kan brukes av både barn og voksne.

AVIVIR Aloe Vera Gel spray har en praktisk størrelse som passer i håndvesken, sportsbagen, førstehjelpsskrinet, i toalettmappen, i hanskerommet på bilen, i båten, i campingvognen og på hytta.

 

Ekstra tips:

Du kan også bruke AVIVIR Aloe Vera Gel spray i håret – hvis det er blitt tørt etter sol og saltvann eller varme fra hårføner eller glattetang. Spray inn litt AVIVIR Aloe Vera Gel spray i håret etter vask. Kan også brukes forebyggende.

 

 

Fordeler med AVIVIR Aloe Vera Gel spray:

-Svanemerket

-Høyt innhold av økologisk Aloe Vera (99,5% Activ Aloe®)

-Uten parabener, mineraloljer, fargestoffer og parfyme

-For alle hudtyper, også velegnet for sensitiv hud

-Framstilt med respekt for både mennesker og natur

-Biologisk lett nedbrytbar

-Et sikkert valg for deg som er opptatt av kvalitet

 

 

Innhold:

(INCI:) Aloe barbadensis leaf extract, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric acid.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer