Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Insektsmidler > Silicea Original Hår-hud-negler 500 ml

Silicea Original Hår-hud-negler 500 ml

Anton Hübner GmbH & Co. KG (Tyskland)

500 ml

kr 239,00

Antall:

 Silisium – også kalt kiselsyre – er livsnødvendig for alle mennesker. Dette spesielle sporstoffet må vi tilføre kroppen gjennom kostholdet. Imidlertid har det industrielle jordbruket dessverre utarmet jordsmonnet vårt, så det blir stadig færre sporstoffer igjen i maten vi får kjøpt. Da kan det være fornuftig å sikre seg ved å ta silisium som kosttilskudd. Silicea Original Hår-hud-negler er 100% naturlig kiselgelé, uten tilsetninger, i en finfordelt flytende (kolloidal) form, som er ekstra lettopptagelig for kroppen. Silicea Original Hår-hud-negler gir deg skjønnhet fra innsiden.

 OBS: Silicea Original Hår-hud-negler er det samme produktet som tidligere het Silicea Original Balm.

 Sunn hud, vakkert hår og pene negler

 Et elastisk og fast bindevev er forutsetningen for glatt og spenstig hud, god hårvekst og sterke negler.

 Silisiumet som finnes i kiselsyre gir fasthet og elastisitet, øker vevets fuktighet, sørger for transport av næringsstoffer fra blodkarene til hudcellene og fjerner stoffskifteprodukter og gifter som kan være skadelige for kroppen. I tillegg støtter silisium dannelsen av bindevevsfibrene kollagen og elastin. Tilførsel av kisel fører til at disse strukturproteinene kobles sterkere sammen i bindevevet. På denne måten gjør de huden elastisk samtidig som de styrker håret og neglene.

 Kiselsyre kan hjelpe mot hudproblemer som kviser (betennelseshemmende), kløe, eksem, insektsstikk, kuttsår, skrubbsår, solforbrenning og brannsår. Kiselsyre avkjøler og lindrer, og sår heles hurtigere hvis du legger på omslag med Silicea Original flere ganger daglig (gjerne nytt omslag hver halve time).

 Desto sunnere og mer motstandskraftige hårstråene er, desto mindre blir de påvirket av mekaniske, kjemiske eller andre miljøbelastninger. Kiselsyren som finnes i silisium er viktig for å sikre god næringstilførsel til håret gjennom hårrøttene. Mangel på silisium kjennetegnes av sprøtt, glansløst hår som lett fliser seg opp og brekker. Med daglig inntak av Silicea Original kommer skjønnheten innenfra.

 Sunne knokler

 Kiselsyren som finnes i silisium fremmer oppbygging av mineralstoffer i knoklene. Den har en særlig styrkende effekt på kalsium og spiller en sentral rolle som nærings- og oppbyggingsstoff for knokler og brusk, for både unge og eldre. Derfor kan Silicea Original også brukes som støttetiltak både til forebygging og behandling av osteoporose.

 Multitalentet kiselsyre

 ”Kiselsyre et forutbestemt til å spille en stor og viktig rolle i fremtidens behandling av forskjellige sykdommer.”

 Louis Pasteur, fransk biolog og kjemiker (1822-1895)

 Voksne mennesker trenger 10-40 mg silisium daglig. Ikke alle får dette gjennom kostholdet. Dessuten er det noen som trenger mer silisium enn andre:

 - barn (som vokser)

 - gravide og ammende

 - idrettsutøvere

 - ved anstrengende, fysisk krevende jobb

 - ved mangelfull ernæring

 - ved kronisk sykdom

 - eldre (svekket evne til å oppta sporstoffer)

 Med Silicea Original Hår-hud-negler blir det enklere å forebygge silisiummangel.

 Innhold:

 Vann, kolloidal oppløsning med kiselsyregelé (2,8 gram per 100 ml)

Silicea Original Hår-hud-negler inneholder ingen tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler, er ikke testet på dyr og er velegnet for både vegetarianere og veganere.

 Dosering og bruk:

 Rist alltid flasken godt før bruk.

 Anbefalt døgndose til voksne og barn over 12 år:

 1 måleskje (15 ml = 0,42 gram kiselsyre) Silicea Original Hår-hud-negler, blandes i et glass vann eller fruktjuice 1 time før et måltid – eller mellom måltidene.

 Oppbevares i kjøleskap etter åpning og bør brukes innen 4 uker etter åpning. 

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer