Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Insektsmidler > Siste Stikk myggolje

Siste Stikk myggolje

NEO Folgerø (Norge)

60 ml

Veil. kr 165,00
Tilbud kr 115,00

Antall:

God holdbarhet:

Hele partiet vi har på lager er best før 30.09.2020

- - - - -

Myggoljen Siste Stikk er et helt rent naturprodukt, laget i Norge, uten syntetiske tilsetninger. Det er trygt å bruke både for barn og voksne. Etter flere år på markedet har det vist seg at Siste Stikk også virker forebyggende mot flått. Siste Stikk fungerer i tillegg kløe- og sviestillende. Siste Stikk er dermed god å ha hvis du allerede er blitt stukket av insekter eller hvis du har brent deg på brennesle eller brennmanet. Du kan også bruke Siste Stikk til å lindre brannskader fra grill eller bål.

Siste Stikk består av kun naturlige ingredienser. Basen er økologisk solsikkeolje og renset strutseolje. Som antioksidant er det tilsatt E-vitamin. I tillegg inneholder den disse eteriske oljene:

Sibiredelgran (Abies sibirica)

Lavendel (Lavandula angustifolia)

Sitrongress (Cymbopogon citratus)

Geranium (Pelargonium graveolens)

Palmarosa (Cymbopogon martinii)

Siste Stikk er laget som en roll-on, så den er enkel å påføre.

Bruksveiledning:

Husk å riste flasken godt før bruk.

Siste Stikk kan brukes både som myggolje (påføres før du skal ut på tur) og som kløelindrende middel (påføres etter insektsstikk eller lignende).

Siste Stikk kan trygt brukes av hele familien. Siste Stikk fungerer også insektsavvisende for familiens firbente turkamerater, så påfør gjerne også litt olje på hundens mest utsatte steder før dere skal ut.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer