Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Mineraler - enk... > Krom produkter > Solaray Krom Pikolinat 100 tabletter

Solaray Krom Pikolinat 100 tabletter

Nutraceutical Corp. for Solaray Inc. (USA)

100 Tablites

kr 175,00

Antall:

Krom er nødvendig for regulering av blodsukkeret og for normal insulinfunksjon. Det er også et velkjent knep ved vektkontroll, siden økt inntak av krom kan bidra til å redusere søthunger og også senke appetitten generelt.

Mineralet krom aktiviserer insulinet i kroppen og er derfor viktig for både de som ofte har lavt blodsukker og de som har høyt blodsukker (inkludert diabetikere). Sukker, koffein, nikotin og stress kan øke behovet for krom.

 Innhold:

Solaray Krom Pikolinat er den mest blodsukkerregulerende formen for krom. Den er organisk bundet, noe som gir deg god biotilgjengelighet – det vil si at den tas lett opp av kroppen.

 Kapselformet tablett – Tablite™ – utviklet spesielt for å være hurtigvirkende og enkel å svelge. En Tablite™ Krom Pikolinat inneholder 125 mcg krom.

 Produktet inneholder ikke verken sukker, gjær, soya, mais, gluten, laktose eller kunstige tilsetningsstoffer.

 Dosering og bruk:

 Normalt 1 Tablite™ om dagen, sammen med vann, gjerne i sammenheng med et måltid (eller annen dosering i samråd med naturterapeut eller lege).

 Produktet er beregnet for voksne og barn over 7 år.

Kvalitetssikring i produksjonen: GMP Standard

Solaray representerer det ypperste på markedet når det gjelder kvalitet og renhet. Mye av filosofien til Solaray er å kunne tilby noe for de fleste behov.

All produksjon er i nøye overensstemmelse med GMP (Good Manufacturing Practices) slik reglene er formulert av landbruksdepartementene i USA. Kontinuerlig overvåking og inspeksjon blir foretatt av de amerikanske helsemyndighetene (FDA).

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer