Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Mineraler - enk... > Sink produkter > Solaray Sink 25 mg 100 tabletter

Solaray Sink 25 mg 100 tabletter

Nutraceutical Corp. for Solaray Inc. (USA)

100 Tablites

kr 145,00

Antall:

Mineralet sink er viktig for immunforsvaret, hormon- og enzymproduksjonen, godt for huden, håret og neglene, gunstig for mannens prostata og veldig viktig for produksjonen av friske spermier. Sink hjelper til med å fjerne tungmetaller som bly og kadmium fra kroppen og bidrar også til å holde syns-, lukt- og smakssansen i orden.

Sink er også viktig for all celledeling i kroppen - det hjelper til med å få sår til å gro, kan motvirke uren hud og kan også være et aktuelt kosttilskudd hvis du sliter med eksem.

Sink er i tillegg viktig for fosterets utvikling. Derfor er det god grunn til å måle sinknivået i kroppen din hvis du planlegger å bli gravid eller nettopp har blitt det.

Trening kan tømme kroppens sinklagre på grunn av at svette inneholder store deler sink. Diaré kan også føre til mye utskilling av sink. Vegetarianere kan ofte ha behov for ekstra kosttilskudd av sink fordi dette mineralet ikke opptas så lett fra planter.

Innhold:

Solaray Sink inneholder sink, som er bundet til de to organiske syrene glukonsyre og sitronsyre. I tillegg inneholder den gresskarkjerner som fremmer opptaket av sink i kroppen.

1 Tablite inneholder 25 mg sink.

(Tablite er en kapselformet tablett spesielt utviklet av Solaray for å være hurtigvirkende og lett å svelge.)

Solaray Sink inneholder ikke verken sukker, gjær, gluten, laktose, soya, mais eller kunstige tilsetningsstoffer.

Dosering og bruk:

 1 Tablite daglig sammen med vann.

 OBS: Opptaket av sink begrenses sterkt av fytinsyre, som finnes i fiber og kornprodukter. Det anbefales derfor å ta sinktilskuddet utenom måltider - 1-2 timer før eller etter maten.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer