Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Sopp produkter > SHIFT SuperDefence 30 tabletter

SHIFT SuperDefence 30 tabletter

30 tabletter

Veil. kr 299,00
Tilbud kr 199,00

Antall:

SUPER TILBUD!

God holdbarhet - best før: 31.12.2020

NB: Dette tilbudet gjelder kun så lenge det nåværende lageret rekker.

Lagerstatus: 4 stk (oppdateres fortløpende)

- - - - - - -

Et sterkt immunforsvar er avgjørende for å opprettholde god helse. SHIFT SuperDefence kombinerer forskjellige råvarekilder som har en stimulerende og aktiverende effekt på immunsystemet. SHIFT SuperDefence er sammensatt av kraftige ekstrakter fra chaga, reishi, Wellmune betaglukaner og svarthyll. Hver for seg bidrar de til å styrke og trene immunforsvaret. Til sammen blir effektene ytterligere forsterket. Resultatet er et tilskudd som styrker helsen og bidrar til et bedre immunforsvar. Dette kan være ekstra nyttig i perioder av året hvor du er utsatt for bakterier og virus.

 

 

SHIFT SuperDefence inneholder adaptogene innholdsstoffer som gjør at kroppen kan motstå alvorlige fysiske, kjemiske og biologiske stressfaktorer. Dette gjør kroppen ved å bygge opp en motstandskraft mot denne typen stress og dermed tillate organismen å tilpasse seg (adapt). Forenklet kan vi si at adaptogener responderer på stress og ubalanser slik at kroppen fungerer som normalt. Et adaptogen vil fremme en avbalanserende effekt på ulike systemer i kroppen som immunforsvaret, nervesystemet samt hjerte-og karsystemet. Blant de mest kjente adaptogene plantene og vekstene finner vi rosenrot, ginseng, schisandra, chaga og reishi.

 

 

Innhold:

Chaga ekstrakt (Inonotus obliquus), Svarthyll ekstrakt (Sambucus nigra), Reishi ekstrakt (Ganoderma lucidum Karst.), Wellmune® beta 1,3/1,6 glukaner fra gjær (Saccharomyces cerevisiae), inulin, fortykningsmiddel (cellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, kalsiumfosfater, medium kjedede triglyserider fra kokosnøtt), overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose).

 

Innhold per tablett:

Chaga ekstrakt (standardisert) 400 mg
Svarthyll ekstrakt (standardisert) 300 mg
Reishi ekstrakt (standardisert) 100 mg
Beta glukan 1,3/1,6 75% ekstrakt (standardisert) 150 mg

 

 

Bruksveiledning:

Anbefalt daglig dosering er 1 tablett rett etter frokost. Produsenten anbefaler å innta tabletten sammen med fast føde. Årsaken er at virkestoffene som regel opptas lettere med litt mat ved siden av.

 

 

Litt om de aktive ingrediensene:

 

Chaga

Chaga (Inonotus obliquus) – også kalt ”det svarte gullet” – er en interessant sopp som vokser på bjørketrær i Sibir, Skandinavia, Kina og Nord-Amerika. Chaga går for å være en av de sterkeste antioksidantene i verden. I århundrer har chaga vært brukt for å styrke immunforsvaret og for å bekjempe inflammasjoner. Det norske floranavnet på soppen er for øvrig kreftkjuke. 

 

Les gjerne mer om chaga her på nettsidene til den kjente norske botanikeren Rolv Hjelmstad: http://www.rolv.no/urtemedisin/medisinplanter/inon_obl.htm

 

 

Reishi

Rød reishi (Ganoderma lucidum) er betegnet som selve dronningen av medisinske sopper i Kina og Japan. Reishi vokser også på trær og er en av de mest verdsatte soppene innen folkemedisinen i denne delen av verden. Historisk sett har soppen utelukkende vært reservert eliten. Gjennom mer enn 4000 år har keisere og høytstående taoister benyttet reishi som en helsebringende eliksir.

Reishi er en typisk adaptogen sopp som kan balansere kroppsfunksjonene ved å stimulere organene (hvis kroppen trenger det), og ved å berolige nervesystemet (hvis kroppen trenger det). Reishi har gode stressreduserende egenskaper og kan forbedre søvnkvaliteten. I tillegg kan den være nyttig for styrking av immunforsvaret, siden reishi stimulerer utviklingen av de immuncellene som kalles makrofager (som sluker og fordøyer infeksjonsbakterier).

 

Les gjerne mer om reishi her på nettsidene til den kjente norske botanikeren Rolv Hjelmstad:

http://www.rolv.no/urtemedisin/medisinplanter/gano_luc.htm

 

 

Wellmune betaglukaner

Både chaga og reishi inneholder naturlige betaglukaner. Men for å skape et optimalt kosttilskudd for immunforsvaret, inneholder SHIFT SuperDefence også Wellmune 1,3/1,6 betaglukaner. Dette er en patentert naturlig immunstimulator som er klinisk dokumentert gjennom en rekke studier og som også kan vise til en EFSA-påstand med tanke på helseegenskaper.

 

 

Svarthyll

Den siste råvaren i SuperDefence er svarthyll (Sambucus nigra), som ble mye brukt i gammel gresk medisin og innen indisk ayurvedisk tradisjon. Svarthyll er en busk med gulhvite blomster og små, svarte bær. Den vokser vilt både her i Norge og resten av Europa og er godt kjent fra folkemedisinen. Svarthyll inneholder en spesiell gruppe flavonoider med antiviral aktivitet, og svarthyllekstrakt er det forsket spesielt mye på. Noe av hemmeligheten bak effekten er at ekstraktet blant annet hindrer virus i å feste seg til celleveggene i kroppen. Svarthyll har en stimulerende virkning på immunforsvaret og virker gunstig ved influensa og lignende symptomer.

 

Les gjerne om svarthyll her på nettsidene til den kjente norske botanikeren Rolv Hjelmstad:

http://www.rolv.no/urtemedisin/medisinplanter/samb_nig.htm

 

 

Litt om SHIFT Therapeutic Botanicals

Naturen er full av spennende vekster som kan bidra til en bedre helse. Mange tidligere kulturer hadde inngående kunnskaper om hvordan planter, sopp og bær kunne være med på å styrke kroppen og forbedre livskvaliteten.

SHIFT Therapeutic Botanicals er en ny, eksepsjonell serie med kosttilskudd basert på urteekstrakter, medisinske sopper og alger fra havet. Utviklingsteamet leter over hele verden etter de best dokumenterte og ikke minst de aller fineste råvarene. Dette er den viktigste forutsetningen for å skape sterke og virksomme produkter som fungerer. Sammensetningene er basert på tusenårige erfaringer fra ayurvedisk medisin, kinesisk urtemedisin, i tillegg til moderne vestlig kunnskap om vekstenes egenskaper. Visjonen er å skape sterke og potente, naturlige kosttilskudd som innfrir de høyeste forventninger når det gjelder effekt, renhet og kvalitet.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer