Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Supermat > NatureGreens RAW Olje Hampfrø kaldpresset 250 ml - UTSOLGT FRA LEVERANDØREN

NatureGreens RAW Olje Hampfrø kaldpresset 250 ml - UTSOLGT FRA LEVERANDØREN

250 ml

kr 149,00

Antall:

Denne kaldpressede, økologiske matoljen er laget av frø fra matvarianten av hempplanten. Den er filtrert ved bruk av gamle håndverksteknikker for å bevare oljens viktige egenskaper og helsefordeler. NatureGreens RAW Hampfrøolje (også kalt Hempfrøolje eller Hempolje) har en mild, nøtteaktig smak og er fri for det rusdannende stoffet THC. Oljen kan derfor trygt brukes av alle.

 

Hamp (eller hemp, på latin: Cannabis sativa) er en av de mest næringsrike og komplette matvarekildene i verden. Frøene fra denne planten har et høyt innhold av omega-3 og omega-6 fettsyrer. Hampfrøolje er den eneste matoljen som inneholder GLA (gammalinolensyre) og vitamin D, noe som gjør den spesielt ettertraktet. Oljen har mange gode egenskaper, blant annet er den velgjørende for huden, håret og neglene og gunstig for hjernecellene. På grunn av den høye andelen fettsyrer, er hamp en fantastisk god energikilde. Mange bruker derfor dette i forbindelse med restitusjon etter trening – eller bare som et godt kosttilskudd for å få mer energi og overskudd i hverdagen.

 

 

Innhold:

100% kaldpresset olje av sertifisert økologisk dyrkede frø av mathamp (Cannabis sativa). Rawfood.

 

OBS: Allergi-advarsel:
Produsenten gjør oppmerksom på at oljen kan inneholde spor av nøtter.

Oppbevares i kjøleskap etter åpning, brukes innen 3 måneder.

 

 

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi 3768 kJ / 900 kcal

Protein 0 g

Karbohydrater 0 g

Fett 95 g

  Hvorav:

  Mettede fettsyrer 9 g

  Enumettede fettsyrer 10 g

  Flerumettede fettsyrer 76 g

Kolesterol 0 g

Fiber 0 g

Salt 0 g

 

 

 

Bruksveiledning:

Hampfrøolje kan brukes både som kosttilskudd og i matlaging, som tilsetning etter at maten er ferdig. Hampfrøolje skal ikke varmes opp – da mister den mange av sine verdifulle næringssstoffer.

Oljen kan for eksempel helles over ferdig pasta, ris eller grønnsaker. Du kan også lage salatdressing av hampfrøolje, gjerne sammen med litt balsamico-eddik.

Hampfrøolje er dessuten ypperlig i smoothies, for å tilføre kroppen nyttige fettsyrer.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer