Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Supermat > Pana Chocolate Orange - UTSOLGT FRA IMPORTØREN

Pana Chocolate Orange - UTSOLGT FRA IMPORTØREN

Pana Chocolate (Australia)

45 g

kr 59,00

Antall:

Pana Chocolate fra Australia er økologiske, myke, raw food sjokolader som får fram de aller beste smakene fra kakaoen. De lekre sjokoladene lages for hånd og er utviklet for at flest mulig skal kunne kjenne glede av å smake ordentlig sjokolade. Pana Chocolate er både uten melk og uten raffinert sukker. Sjokoladene er kun søtet med agavenektar, og de har derfor lav GI. Pana Chocolate bruker kun de aller beste økologiske råvarer, og ingen av ingrediensene er oppvarmet til mer enn 42 grader C.

Pana Chocolate Orange er en mørk sjokolade med fyldig kakaosmak (60% kakao) i tillegg til nydelig smak av ekte eterisk olje fra appelsin og mandarin.

 

 

Innhold:

Kakao* (min. 60%; kaldpresset kakaosmør*, kakaopulver*), mørk agavenektar*, kaldpresset kokosolje*, johannesbrødkjernemel*, eterisk olje fra appelsin og mandarin, islandsk havsalt, ekte Ceylon kanel*.

*sertifisert økologisk

 Kan gjerne oppbevares i kjøleskap.

Sjokoladen er melkefri, glutenfri, uten konserveringsmidler, uten tilsatt sukker.

 

OBS: Allergiadvarsel:

Sjokoladen kan inneholde spor av nøtter.

 

 

Hvorfor er det smart å velge rå kakao?

Kakao kommer opprinnelig fra Sør- og Mellom-Amerika. Aztekerne i Mexico dyrket kakaotrær, og kakaobønnene var ansett som så verdifulle at de ble brukt som betalingsmiddel. Mayaindianerne kalte kakao for ”gudenes mat” fordi den var så full av gode egenskaper. I dag vet vi hvorfor. Det viser seg at kakaobønnen inneholder over 300 ulike stoffer, noe som gjør den til en av de mest komplekse og mest næringsrike matvarene som finnes.

Det vitenskapelige plantenavnet for kakao er Theobroma cacao, som kommer av latin: theos= gud og broma = mat. Kakao er en god kilde til både antioksidanter, vitaminer, mineraler, proteiner og sunt fett. Kakao inneholder faktisk hele 10% antioksidanter – omtrent dobbelt så mye som i rødvin og tre ganger så mye som i grønn te, som begge er kjent for å være rike på antioksidanter. Dessuten er antioksidantene i kakao lett opptakelige for kroppen, og de har en god innvirkning på hjerte- og karsystemet. Idrettsutøvere bruker rå kakao for større utholdenhet, bedre prestasjon og motivasjon, og større mental klarhet. Dessuten bidrar antiosidantene også til kortere restitusjonstid og beskytter mot frie radikaler – ORAC: 62.100.

Tradisjonell sjokolade produseres ved høy temperatur, som gjør at kakaoen mister mye av næringsverdien og at antioksidanteffekten blir redusert. Pana Chocolate lages derimot ved lav temperatur og bevarer både næring, enzymer og antioksidanter. I tillegg er smaken helt fantastisk.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer