Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Vannrensing > Membranfiltreri... > Vannrenser AquaPro DIY 408 RO benkemodell m/8-liters tank (AP680) - UTSOLGT FRA IMPORTØREN

Vannrenser AquaPro DIY 408 RO benkemodell m/8-liters tank (AP680) - UTSOLGT FRA IMPORTØREN

kr 4.200,00

Antall:

Vannrenser AquaPro DIY 408 RO benkemodell (også kjent som AquaPro 680) er beregnet for både rensing av kommunalt kranvann, for borevann og for brønnvann. Vannrenser AquaPro DIY 408 RO gir deg helt rent vann hjelp av omvendt osmose (på engelsk: reverse osmosis, ofte forkortet til RO). Dette kompakte og praktiske vannrensesystemet, inkludert en egen 8-liters trykktank for ferdigrenset vann, kan du enkelt montere selv inne i kjøkkenskapet under oppvaskkummen. En egen tappekran for renset vann følger med – den monterer du ved siden av den eksisterende kranen på oppvaskbenken.

Vannrenser AquaPro DIY 408 RO benkemodell med 8-liters tank er velegnet på kjøkkenet i privathus, og passer også godt for små og mellomstore bedrifter.

 

 

Viktig betalingsinformasjon vedrørende Vannrenser AquaPro DIY 408 RO benkemodell:

Legger du dette produktet i handlekurven, må du velge KORT som betalingsform (= VISA/Mastercard). Velger du GIRO som betalingsform, vil du motta en e-post der vi opplyser om at dette produktet kun kan kjøpes mot forhåndsbetaling.

Har du ikke VISA/Mastercard, kan du eventuelt forhåndsbetale ordresummen til bankkontoen vår - i så fall må ordrenummeret oppgis som betalingsreferanse.

  

 

Spesifikasjoner:

Dimensjoner på filterenhet (bredde x dybde x høyde): 39 x 39 x 10 cm

Rensekapasitet: inntil 190 liter per dag

Tankkapasitet: 8 liter ferdig renset vann

Dimensjoner på tanken: diameter 23 cm x høyde 35 cm

Vanntilkobling: direkte på vannledning

Avløpsvann/spylevann: direkte på avløpsrør

Rensesystem: omvendt osmose

 

Vannrenser AquaPro DIY 408 RO benkemodell bruker ikke strøm, det er kun vanntrykket som driver rensesystemet.

 

 

Dette følger med når du bestiller Vannrenser AquaPro DIY 408 RO benkemodell hos oss:

- Filterbeholdere

- Partikkelfilter (sedimentfilter)

- Forfilter (prefilter) med granulert aktivt kull (GAC)

- RO Membran 50 GPD

- Sluttfilter (postfilter) med aktivt kull sammenpresset i blokk (carbon block)

- 8-liters trykktank av stål

- Vannlekkasjestopper med sensor og alarm

- Tappekran som monteres på oppvaskbenken

- Slange for vanninntak

- Tilkobling for vanninntak

- Avløpsklammer

 

Hvordan virker omvendt osmose?

Omvendt osmose er en mekanisk filtreringsteknikk som ble utviklet i forbindelse med det amerikanske romfartsprogrammet, for å redusere antall liter medbragt vann i romferjene. Prinsippet bak omvendt osmose-metoden er ganske enkelt. Vannmolekylet er det aller minste molekylet i alle flytende stoffer. Ved hjelp av trykket i vannledningen blir vannet presset mot en membran. Porene i denne membranen er nøyaktig tilpasset vannmolekylenes størrelse. Det betyr at det er kun de bitte små vannmolekylene som trenger gjennom membranen. Alle andre større molekyler (bakterier, virus, oppløste salter, mineraler, tungmetaller, mikroplast etc) holdes tilbake og blir skylt vekk videre ned i avløpet.

Partikkelfilteret og forfilteret med granulert aktivt kull foran membranen fjerner de groveste partiklene i vannet før de når membranen. På denne måten blir membranen skånet, og den kan ha en levetid på flere år. Etter membranen er det et sluttfilter med aktivt kull som er sammenpresset i blokk. Dette filteret absorberer gasser og andre stoffer som kan gi uønsket farge, lukt og smak.

 

 

Montering og vedlikehold

Dette produktet kan du enkelt montere selv. Brukerveiledning følger med når du bestiller.

De tre filterne (partikkelfilteret, forfilteret og sluttfilteret) byttes hvert år. Dette gjør du også enkelt selv  - det tar kun noen få minutter. Filterbeholderne skrus av, de gamle filterne byttes ut med de nye filterne, før du skrur filterbeholderne på igjen.

Refill filtersett bestiller du HER i nettbutikken vår

Membranen byttes etter 2 år. Dette gjør du på akkurat samme enkle måten som ved filterbytting. Membranholderen skrus av, den gamle membranen byttes ut med den nye, før du skrur membranholderen på igjen.

Ny membran bestiller du HER i nettbutikken vår

 

 

Spørsmål om Vannrenser AquaPro DIY 408 RO benkemodell med 8-liters tank?

Ta gjerne direkte kontakt med ”vannmannen vår” –

Jan Rakke-Friberg på telefon: 905 81 467 eller e-post: jan@helseogkost.no

 

 

Strengere sikkerhetsforskrifter fra forsikringsselskapene av 1. juli 2010

Vi gjengir her utdrag fra sikkerhetsforskriftene til forsikringsselskapet IF:

”Kjøleskap, kaffe- og isbitmaskiner og lignende utstyr som er tilkoblet vann, skal ha automatisk avstengning med føler i områder hvor lekkasje kan oppstå. Leverandørens vedlikeholdsplan skal følges.”

Disse forskriftene trådte i kraft 1. juli 2010. Dette medfører at alle nye bygg må ha montert automatisk vannstopper. Men det betyr også at de som har vanntilkoplet utstyr som er satt inn FØR denne datoen må sørge for å få montert inn automatisk vannstopper, ellers vil de kunne få avkorting av erstatningen ved en eventuell forsikringssak.

 

Vi har derfor valgt å inkludere en vannlekkasjestopper med sensor og alarm, som følger med på kjøpet når du bestiller Vannrenser AquaPro DIY 408 RO benkemodell hos oss – fordi vi er opptatt av sikkerheten.

Vannlekkasjestopperen drives kun av et 9 V batteri.

Les gjerne produktinformasjonen om vannlekkasjestopperen her

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer