Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Vannrensing > Membranfiltreri... > Vannrenser PuroSmart RO kranmodell

Vannrenser PuroSmart RO kranmodell

1 stk (inkludert 1 filter)

kr 1.950,00

Antall:

Vannrenser PuroSmart RO er verdens minste komplette system for omvendt osmose (på engelsk: reverse osmosis, forkortet til RO). Denne lille mini-vannrenseren settes rett på kjøkkenkranen med en hurtigkobling. PuroSmart er enkel å bruke, liten og lett – også velegnet for bruk på reise, på hytta etc. Den nyeste PuroSmart-modellen har fått en enda bedre membran som gir deg større rensekapasitet: 50 GPD = 50 US Gallons per day, som utgjør 189,27 liter per døgn, og det tilsvarer 7-8 liter per time.

 

 

Viktig betalingsinformasjon vedrørende dette produktet:

Legger du Vannrenser PuroSmart RO kranmodell i handlekurven, må du velge KORT som betalingsform (= VISA/Mastercard).

Velger du GIRO som betalingsform, vil du motta en e-post fra oss der vi opplyser om at dette produktet kun kan kjøpes mot forhåndsbetaling.

Har du ikke VISA/Mastercard, kan du eventuelt forhåndsbetale ordresummen til bankkontoen vår – i så fall må ordrenummeret oppgis som betalingsreferanse. Vi sender produktet til deg med Posten som sporbar Servicepakke. Når ordren din er ekspedert, vil du motta en egen e-post med sendingsnummeret, så du kan følge pakken din underveis.

 

 

Smart og enkel modell

PuroSmart er den eneste kranmodellen på markedet som har både omvendt osmose og et kombinert partikkelfilter og kullfilter i tillegg.

I motsetning til andre små kranfiltere som krever hyppige filterbytter og bare forbedrer lukt og smak, renser PuroSmart vannet ordentlig, på molekylnivå.

Den nyeste modellen av PuroSmart (med 50 GPD membran) vil gi deg ca. 7 – 8 liter renset vann pr. time, men dette er helt avhengig av vanntrykk, temperatur og vannkvalitet på stedet. Vanntrykket bør være minst 3 kilo. Høyere trykk gir høyere produksjon av renset vann. Det ferdig rensede vann kan for eksempel samles på en kanne – eller direkte i drikkeglass eller på vannflaske.

Bruksveiledning:

PuroSmart er enkel å montere:

 1 Fjern areatoren eller silen som sitter på kranen og monter hankoblingen som følger med renseren.

 2 Trykk ned den hvite ringen.

 3 Plasser renseren på kranen, slipp den hvite ringen – og renseren er klar til bruk.

 

OBS: PuroSmart tåler IKKE varmt vann!

Pass derfor alltid på å fjerne PuroSmart før du skal tappe varmt vann.

 

 

Reisemodell

PuroSmart kommer i en liten pappeske, som du gjerne kan beholde hvis du planlegger å ta den med på reise. Eskens mål er kun: 10 cm bredde x 7,5 cm dybde x 30 cm høyde. Det betyr at du lett får plass til PuroSmart i kofferten.

 

 

 

Bytting av filter

PuroSmart-kombifilteret vil vare omkring 3 måneder ved daglig bruk.

Refill PuroSmart-filter kjøper du her i nettbutikken vår.

Dette kan du montere selv – det er enkelt å skru PuroSmart fra hverandre helt uten bruk av verktøy.

 

 

Hvordan virker omvendt osmose?

Omvendt osmose er en mekanisk filtreringsteknikk som ble utviklet i forbindelse med det amerikanske romfartsprogrammet, for å redusere antall liter medbragt vann i romferjene. Prinsippet bak omvendt osmose-metoden er ganske enkelt. Vannmolekylet er det aller minste molekylet i alle flytende stoffer. Ved hjelp av trykket i vannledningen blir vannet presset mot en membran. Porene i denne membranen er nøyaktig tilpasset vannmolekylenes størrelse. Det betyr at det er kun de bitte små vannmolekylene som trenger gjennom membranen. Alle andre større molekyler (bakterier, virus, oppløste salter, mineraler, tungmetaller, mikroplast etc) holdes tilbake og blir skylt vekk videre ned i avløpet.

 

 

Har du spørsmål vedrørende Vannrenser PuroSmart RO kranmodell?

Ta gjerne direkte kontakt med ”vannmannen vår” –

Jan Rakke-Friberg på telefon: 905 81 467 eller e-post: jan@helseogkost.no

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer