Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Vannrensing > Refill filtere... > Refill filtere (3-pk) til PuroSmart RO kranmodell

Refill filtere (3-pk) til PuroSmart RO kranmodell

3-pk

kr 295,00

Antall:

Vann har en fantastisk evne til å løse opp og ta med seg det meste. Dermed er det enkelt å forstå at vann også lett får med seg uønskede, forurensende stoffer. De kommunale vannverkene renser bort en del – men de bruker dessverre klor for å beskytte oss mot bakterier fordi klorforbindelser virker desinfiserende. Dette kan resultere i både sjenerende lukt og smak, i tillegg er det også stadig flere mennesker som reagerer med kløe og utslett i huden når klorinnholdet i vannet i blant blir forhøyet.

PuroSmart er verdens minste komplette omvendt osmose vannrenser. Den er liten og lett, også fin å ta med på reise eller på hytta. PuroSmart har et kombinert sediment- og kullfilter som fjerner klor og andre gasser som kan påvirke smak og lukt. Omvendt osmose-membranen fjerner nesten alt annet som kan være tilstede i kranvannet. Dermed får du et drikkevann som er både sunnere og enklere å drikke, fordi det smaker så friskt og godt. Både barn og voksne vil drikke mer vann når vannkvaliteten bedres.

Innhold:

Det kombinerte partikkel- og kullfilteret fjerner uønsket lukt, smak og farge.

Pakken inneholder 3 refill filtere.

PuroSmart-filteret er enkelt å bytte, uten bruk av verktøy.

Ved daglig bruk varer et PuroSmart-filter i omkring 3 måneder før det bør byttes.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer