Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Vitaminer - alle > Bio-C-Vitamin 750 mg Pharma Nord 120 tabletter

Bio-C-Vitamin 750 mg Pharma Nord 120 tabletter

Pharma Nord (Danmark)

120 tabletter

kr 215,00

Antall:

C-vitamin er helt nødvendig for at kroppen skal kunne danne hvite blodlegemer til immunforsvaret. C-vitamin er dessuten viktig for dannelsen av bindevevsproteinet kollagen (”limstoffet” som binder cellene sammen) og har stor betydning for hudens evne til å lege sår. I tillegg er C-vitamin også nødvendig for reguleringen av kroppens jernopptak og for fettforbrenningen. En tablett Bio-C-Vitamin inneholder samme mengde C-vitamin som 1,5 kilo appelsiner.

Siden Bio-C-Vitamin tablettene baserer seg på syrenøytralt kalsiumaskorbat, påvirker ikke det høye innholdet av C-vitamin magens følsomme indre. Vitamin C er et vannløselig vitamin. Kroppen opptar det den trenger og skiller ut resten. Høye doser av C-vitamin kan resultere i tilfeldig diaré, men den går over så snart doseringen senkes.

C-vitamin er en sterk antioksidant, som kan bidra til å forsinke aldringsprosessen ved at det reduserer dannelsen av rynker, og det kan også motvirke for høyt innhold av farlig LDL-kolesterol i blodet. C-vitamin kan også virke forebyggende mot grå stær.

C-vitamin er også viktig for kroppens avgiftningsevne. Det kan derfor være aktuelt med ekstra tilskudd av C-vitamin hvis du tar en  utrensingskur .

Stress og røyking øker kroppens behov for C-vitamin. Også allergikere har større behov for C-vitamin (fordi det kan senke innholdet av histamin i blodet og dermed redusere allergiplagene).

Trener du, forbruker du også mye C-vitamin. Da anbefaler vi tilførsel av ekstra C-vitamin.

Er du nyoperert, vil C-vitamin kunne hjelpe huden til å gro hurtigere.

C-vitamin er også viktig for deg som er gravid.

Innhold:

Bio-C-Vitamin inneholder per tablett:

Kalsiumaskorbat tilsvarende vitamin C (askorbinsyre) 750 mg

Bruksveiledning:

Normal dosering er 1 tablett daglig.

Ved spesielle behov kan det imidlertid være aktuelt å bruke mer – for eksempel ved sykdom. Kontakt gjerne en naturterapeut eller en alternativinteressert lege for råd om dosering som passer for akkurat deg.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer