Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Vitaminer - alle > Bio-Folin 400 mcg Pharma Nord 180 tabletter

Bio-Folin 400 mcg Pharma Nord 180 tabletter

Pharma Nord (Danmark)

180 tabletter

kr 115,00

Antall:

Folat (også kalt folinsyre og folsyre) er et livsviktig, vannoppløselig B-vitamin (B9), som er viktig for sentralnervesystemet, celledannelse, bloddannelse, immunsystemet, stoffskiftet, fordøyelsen, utskilling av urinsyre, jernopptaket i kroppen og dessuten avgjørende for fosterutviklingen, særlig i første tre månedene av svangerskapet. Kvinner i fruktbar alder som planlegger graviditet bør derfor starte med tilskudd av folat på forhånd.

Lettopptakelig kosttilskudd

Det kan være vanskelig å få i seg tilstrekkelig folat gjennom kosten – dessuten viser en ny irsk undersøkelse at kroppen har lettere for å oppta kosttilskudd av folat enn folatholdig mat.

Helt siden 1960-årene har det vært kjent at folatmangel under svangerskapet kan føre til ryggmargsbrokk og andre nevrologiske forstyrrelser hos fosteret. Kosttilskudd av folat har vist seg å gi bedre beskyttelse mot slik fosterskader. Derfor anbefaler norske helsemyndigheter tilskudd av folat til kvinner i fruktbar alder.

Bio-Folin er laget for å kunne opptas direkte fra fordøyelseskanalen og gir dermed en effektiv utnyttelse av folat.

Innhold:

Bio-Folin inneholder 400 mcg folat pr. tablett – dette er nøyaktig det norske myndigheter anbefaler for å redusere risikoen for å få et foster med misdannelser.

Dosering og bruk:

1 tablett daglig, sammen med litt vann, helst i sammenheng med et måltid.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

Ida ( Indre Kvarøy i Nordland)

Jeg er så fornøyd med deres service! Da jeg fant ut at jeg var blitt gravid, måtte jeg benytte meg at internett for å få tak i folat ( Bio-Folin) fortest mulig siden jeg ikke bor i byen. Jeg fant siden til helseogkost og skrev i bestillingen at jeg trengte varen fort - og dagen etter var den i postkassen. Utrolig bra!

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer