Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Vitaminer - alle > Kloster Vitamin B12 Cyancobalamin 100 tabletter

Kloster Vitamin B12 Cyancobalamin 100 tabletter

Bioflora AS (Norge)

100 tabletter

kr 95,00

Antall:

Vitamin B12 er ett av de åtte vannløselige B-vitaminene og finnes i flere former under samlenavnet kobalaminer. Vitamin B12 er nødvendig for kroppens energiproduksjon, og for dannelsen av nye, røde blodlegemer. Det er også viktig for dannelse av arvestoff og for nervesystemets funksjon. Det er også med på å kontrollere appetitten.

 

Vitamin B12 finnes ikke i grønnsaker, så alle vegetarianere bør ta tilskudd av dette. Personer over 55 år kan for øvrig ha godt av ekstra tilskudd uansett hva slags kosthold de har, fordi evnen til å oppta B12 avtar med alderen.

 

Kloster benytter råvarer kun fra naturlige kilder. Kloster-serien er tilpasset alle, også allergikere, siden produktene er fri for gjær, sukker, gluten, laktose, fargestoffer og konserveringsmidler.

 

 

Innhold:

Vitamin B12 (cyancobalamin), fyllemiddel (dikalsiumfosfat, mikrokrystallinsk cellulose), antiklumpemiddel (stearinsyre, potetstivelse, magnesiumsalt av fettsyrer), overflatebehandlingsmiddel (shellak).

 

Næringsinnhold per døgndose (1 tablett):

Vitamin B12 (cyancobalamin) 9 mcg

 

Produsert etter GMP-standard.

 

 

Bruksveiledning:

Anbefalt normal dosering er 1 tablett daglig.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer