Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Vitaminer - alle > Solgar E-vitamin dråper 59 ml

Solgar E-vitamin dråper 59 ml

Solgar Vitamin & Herb (USA)

59 ml

kr 239,00

Antall:

Solgar E-vitamin dråper (Liquid Vitamin E) består av en naturlig tokoferolblanding fra soyaolje, solsikkeolje og tistelolje. E-vitamin er kjent for å styrke huden og for å motvirke aldersforandringer i huden og kretsløpet. Den sterke antioksidanteffekten i E-vitamin beskytter mot de frie radikalenes nedbryting av fettstoffer. Videre er E-vitamin viktig for kjønnshormonene og for fruktbarheten. Det styrker slimhinnene, spesielt i vagina. Det styrker også immunforsvaret mot virus- og bakterieangrep og motvirker skader fra forurensning.

E-vitamin tas opp sammen med fett i tarmen og transporteres med lymfe og blodet til leveren. Herfra sendes det videre bundet til lipoproteiner i blodbanen, hovedsakelig som alfa-tokoferol. E-vitamin i form av gamma-tokoferol finnes i større mengder i hud, muskler og annet vev. Både hjertet, binyrene og hjertemuskulaturen inneholder høye konsentrasjoner av E-vitamin. Det spiller en viktig rolle som en kraftig antioksidant i cellemembranene, der det beskytter mot skader fra frie radikaler og holder membranene myke, slik at nærings- og avfallstransporten gjennom membranen styrkes. E-vitamin er også veldig viktig i hjernen, som hovedsakelig består av fettstoffer. På grunn av sin antioksidantvirkning motvirker E-vitamin harskning av fettstoffene.

 

 

Innhold:

E-vitamin (fra soyaolje, D-alfatokoferol), antioksidanter: blandet naturlig tokoferolblanding (D-beta, D-delta, D-gamma, D-alfatokoferoler), solsikkeolje, tistelolje.

 

Næringsinnhold per anbefalt døgndose (2 dråper):

Vitamin E 27 mg

 

 

Bruksveiledning:

Normal dosering er 2 dråper daglig i forbindelse med et måltid.

 

 

Kontraindikasjoner:

Høye E-vitamindoser skal ikke tas sammen med anti-koagulerende eller blodfortynnende legemidler med mindre det er foreskrevet av lege (siden det kan påvirke legemiddelets effekt).

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer