Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Vitaminer - alle > Sun Chlorella tabletter 300 stk

Sun Chlorella tabletter 300 stk

Sun Chlorella Corp (Japan)

300 tabletter

kr 345,00

Antall:

Sun Chlorella er et næringskraftig superkosttilskudd, som inneholder 60% aminosyrer (inkludert alle de essensielle aminosyrene), og forskjellige vitaminer og mineraler. Chlorella er encellede ferskvannsalger med en mikroskopisk diameter på kun 3-8 mikron. Den dype, grønne fargen kommer av at chlorella inneholder det høyeste konsentrat av klorofyll av alle kjente planter.

Disse algene har eksistert i mer enn 2,5 milliarder år på grunn av sin unike, ytre cellevegg og dessuten en utrolig evne til å fornye seg selv (4 nye celler hver 17-20 timer). Selv om chlorella-algen inneholder mye næring, er ulempen at den er så vanskelig å fordøye på grunn av sin harde, ytre cellevegg. Etter årelang forskning utviklet Sun Chlorella Corp. en unik U.S. patentert prosess for nedbryting av celleveggene, uten bruk av varme eller kjemikalier. Dette sikrer deg maksimalt næringsopptak. Spesielle, høyteknologiske mineralvannsbassenger benyttes for å overvåke kultiveringen av chlorella-algene under naturlig sollys. Streng kvalitetskontroll sikrer friskhet og renhet i hver eneste chlorella-tablett.

Renser og styrker kroppen din innenfra

Kliniske studier viser at Sun Chlorella kan:

 - redusere plager ved fibromyalgi

 - redusere ulcerøs kolitt (kronisk inflammatorisk tykktarmsyndrom)

 - redusere middels til moderat høyt blodtrykk

 - senke kolesterolet

 - få sår til å gro raskere

 - korrigere ubalansert diett, feilernæring og forgiftning

 - balansere kjemien i kroppen

Erfaringer viser at Sun Chlorella har god effekt ved:

 - smerter i ledd og muskler

 - energimangel

 - nedsatt immunforsvar

 - fordøyelsesproblemer

Superkosttilskuddet

Sun Chlorella består av 60 % proteiner, alle de 8 essensielle aminosyrene, samt de fleste vitaminer og mineraler i lett opptakelig form. Sun Chlorella er et grønt kosttilskudd som også er velegnet for vegetarianere som kan mangle betakaroten, B12, jern og enkelte proteiner som finnes i rødt kjøtt.

Bedre fordøyelse

Sun Chlorella kan bedre tarmfunksjonen ved å stimulere veksten av gunstige tarmbakterier. Dessuten kan produktet trekke til seg giftstoffer og fremme de naturlige regelmessige sammentrekningene i tarmveggmuskulaturen som gjør at tarminnholdet holdes i bevegelse. Alt dette bedrer fordøyelsen, øker næringsopptaket og regulerer avføringen.

Stimulerer utrensing

I Japan har forskerne interessert seg for Sun Chlorellas evne til å nøytralisere eller fjerne giftige stoffer og tungmetaller fra kroppen. Dette mener de er veien til en sterk og ungdommelig kropp.

Bedre sårheling

Chlorella-algen deler seg mange ganger raskere enn noen av våre kroppsceller, og årsaken ligger i all energien i nukleinsyrene (RNA/DNA). Chlorella Growth Factor (CGF) er det japanerne kaller den faktoren som setter chlorella-algen i stand til en rask celledeling. Det er gjort mange forsøk som viser at Sun Chlorella har en helende virkning på både huden, i tarmene (Leaky Gut Syndrom - noe som rammer mange med candida-overvekst) og ved magesår.

Økt livskvalitet

Den vanligste tilbakemeldingen fra brukere av Sun Chlorella er at etter noen uker øker vitaliteten, overskuddet blir større, huden, håret og neglene blir bedre, og mange opplever en ny tilværelse med mindre plager og økt energi. Ved kontinuerlig bruk over en periode på 60 til 90 dager vil du garantert merke spennende forandringer.

Innhold:

Vitamin- og mineralinnhold pr. døgndose for voksne (15 tabletter):

Klorofyll: 66900 mcg. Betakaroten: 900 mcg. Vitamin B2: 153 mcg. Vitamin B3: 777 mcg. Vitamin B6: 43,2 mcg. Vitamin B12: 6,6 mcg. Vitamin C: 750 mcg. Vitamin D: 18,2 mcg. Vitamin E: 150 mcg. Vitamin K1: 39,9 mcg. Pantotensyre: 100 mcg. Kalium: 27000 mcg. Kalsium: 7500 mcg. Fosfor: 39000 mcg. Magnesium: 9000 mcg. Jern: 1300 mcg. Sink: 120 mcg.

Dosering og bruk:

For voksne: 15 tabletter om dagen, i forbindelse med et måltid eller fordelt på flere måltider.

For barn under 15 år: Ta det antall tabletter som tilsvarer barnets alder, i forbindelse med et måltid eller fordelt på flere måltider. (Eksempel: en 8-åring trenger 8 tabletter om dagen.)

Hvis du bruker Sun Chlorella for første gang: Start med 2 tabletter daglig og øk med en tablett pr. dag inntil anbefalt dosering.

Skriftlig dokumentasjon?

Ønsker du mer informasjon om forskningen omkring Sun Chlorella, kan du gjerne kontakte de som representerer Sun Chlorella her i Norge: Soma Nordic. 

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer