Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Vitaminer - mul... > Mivitotal Pluss 1 liter

Mivitotal Pluss 1 liter

1 liter

kr 295,00

Antall:

God helse bygger på et godt og variert kosthold. I travle perioder kan det imidlertid også være nyttig med et allsidig kosttilskudd for å få bedre utholdenhet og mer energi. Mivitotal Pluss er det mest komplette flytende vitamin- og mineraltilskuddet på det norske markedet, med 12 vitaminer, 7 mineraler, koenzym Q10, flavonoider (sterke antioksidanter) og dessuten aminosyrer fra myseprotein.

 

 

Mivitotal Pluss er enkel å dosere. Du kan ta den med skje eller bruke et doseringsbeger. Den kan blandes i vann, juice, yoghurt etc. Den har en lett syrlig smak, som også passer perfekt som en ingrediens i smoothie. Det gjør smoothien din enda mer næringsrik, med et godt innhold av vitaminer, mineraler, antioksidanter, myseprotein og Q10.

 

 

Innhold:

Vann, magnesiumsitrat, kalsiumsitrat, emulgator (glyserol), surhetsregulerende middel (sitronsyre), kalsium L-askorbat, d-alfatokoferol, konserveringsmidler (natriumbensoat, kaliumsorbat), koenzym Q10, myseprotein (fra melk), sinksitrat, aroma (lakris og rød appelsin), fortykningsmiddel (xantangummi), manganglukonat, kalsium-D-pantotenat, vegetabilsk mineralkompleks, natriumselenat, nikotinamid, betakaroten, søtstoff (sukralose), pyridoksinhydroklorid, sitrus bioflavonoider (Citrus aurantium L), kolekalsiferol, riboflavin, tiaminmononitrat, krom pikolinat, cyankobalamin, D-biotin, pteroylmonoglutaminsyre, kaliumjodid.

Inneholder søtstoff.

 

 

OBS: Allergener:

Myseprotein

 

Inneholder derimot IKKE laktose.

 

Flasken er miljøvennlig og laget av resirkulerbar plast.

 

 

Innhold per døgndose (2 spiseskjeer):

Provitamin A (betakaroten): 1000 mcg

Vitamin B1: 2,4 mg

Vitamin B2: 2,7 mg

Vitamin B3: 10 mg

Vitamin B5: 15 mg

Vitamin B6: 4,2 mg

Vitamin B12: 9 mcg

Biotin: 225 mcg

Vitamin C: 200 mg

Vitamin D3: 10 mcg

Vitamin E: 30 mg

Kalsium: 200 mg

Magnesium: 280 mg

Kalium: 200 mg

Sink: 15 mg

Selen: 50 mcg

Krom: 125 mcg

Mangan: 2,6 mg

Vegetabilsk mineralkompleks: 7,6 mg

Sitrus bioflavonoider: 2,3 mg

Myseprotein: 40 mg

Q10: 10 mg

 

 

Bruksveiledning:

Normal dosering for voksne: 2 spiseskjeer Mivitotal Pluss

Normal dosering for barn 3-12 år: 1 spiseskje Mivitotal Pluss

Flasken rystes godt før hver gangs bruk. Mivitotal Pluss kan tas med skje eller blandes i væske for en mildere smak. Ta gjerne Mivitotal Pluss i forbindelse med et måltid.

Etter at flasken er åpnet bør den oppbevares i kjøleskap og brukes innen 2 måneder.

 

 

Ofte stilte spørsmål vedrørende Mivitotal Pluss:

 

Hva gjør Mivitotal Pluss?

Sammensetningen gir deg det kroppen trenger av mikronæringsstoffer, med omfattende innhold av førsteklasses vitaminer, mineraler, antioksidanter, vannoppløselig Q10 og proteiner fra myse. Dette velbalanserte innholdet gir deg et godt og lettopptakelig tilskudd. Råvarene er godt balansert, så ingen av ingrediensene reduserer effekten av hverandre.

 

Hvorfor er det så bra at Mivitotal Pluss er flytende?

Det hevdes fra flere forskjellige hold at vitamin- og mineraltilskudd i flytende form virker bedre enn tabletter eller kapsler, fordi opptaket i kroppen går hurtigere.

 

Hvorfor inneholder Mivitotal Pluss både vitaminer og mineraler?

Flere fagmiljøer framhever betydningen av flere vitaminer og mineraler i samme produkt. Dette skyldes at den ene ingrediensen påvirker opptaket av den andre og omvendt.

 

Hvorfor inneholder ikke Mivitotal Pluss noe jern?

I dag er det velkjent at ikke alle trenger jern. Det er ikke heldig å ha for mye jern i kroppen. Det skal alltid tas en blodprøve for å sjekke kroppens jernlagre før du eventuelt begynner med tilskudd av jern.

 

Kan gravide bruke Mivitotal Pluss?

Ja, det er absolutt en fordel å bruke et flytende multivitamin-mineraltilskudd fordi kroppen trenger ekstra mye næring under en graviditet. Det er imidlertid viktig å sette seg inn i hva som ikke bør spises under graviditeten – spør legen din om du er i tvil. Eksempelvis skal du være forsiktig med for store mengder vitamin A som kan føre til fosterskader. I Mivitotal Pluss er det ikke syntetisk A-vitamin, men derimot betakaroten – ofte kalt pro-vitamin A – som omdannes til A-vitamin av kroppen etter behov.

 

Kan idrettsutøvere bruke Mivitotal Pluss?

Ja, produktet ble faktisk opprinnelig utviklet til toppidrettsutøvere. Det er kontrollert i henhold til standarden til World Anti-Doping Code og inneholder absolutt ingen dopingmidler.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer