Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Aktuelle bestse... > Epsom Salt

Epsom Salt

500 g

kr 149,00

Antall:

Epsom Salt – også kjent som engelsk salt – er oppkalt etter den engelske byen Epsom, hvor saltet i sin tid ble framstilt ved å koke det spesielle, mineralrike vannet som finnes i nærheten av denne byen. De spesielle egenskapene til dette saltet har vært kjent i mange år – spesielt brukes det på grunn av sin muskelavslappende effekt.

En oppløsning av Epsomsalt i vann er en naturlig og enkel form for detox, som trekker ut avfallsstoffer fra kroppen, beroliger nervesystemet og får musklene til å slappe av. I tillegg er det et naturlig mykgjørende middel for huden, som samtidig fjerner døde hudceller.

Du kan tilsette Epsom Salt i badevannet – enten som fotbad eller karbad. Epsom Salt som badesalt vil rense ut flere avfallsstoffer enn en hel fastekur kan gjøre. I motsetning til vanlig salt har nemlig Epsom Salt en fantastisk evne til å trekke ut giftstoffer fra kroppen uten å suge ut vannet.

I boka ”Kjernesunn familie” anbefales Epsom Salt nettopp som et avgiftende bad, for hele familien. Den danske jordmorforeningen anbefaler for øvrig også Epsom Salt til barn som et krampestillende middel. Det er spesielt godt for hyperaktive barn, autistiske barn og barn med andre krevende atferdsmønstre.

Dessuten kan du bruke Epsom Salt som en saltskrubb – det er et flott, naturlig skrubbemiddel for å bli kvitt tørre partier i huden. Det virker også avstressende for huden og etterlater huden myk og smidig.

Innhold:

Rent Epsom Salt (magnesiumsulfat).

Bruksveiledning:

Som badesalt i et varmt karbad: ca. 200 g Epsom Salt

Som badesalt i et varmt fotbad: ca. 50 g Epsom Salt

Bruk for all del ingen såpe eller andre ting i badevannet – det vil hemme effekten. En annen viktig ting: Ikke tørk huden med håndkle etterpå, men la huden lufttørke.

Grunnoppskrift for saltskrubb:

1 kopp Epsom Salt

1 kopp mandelolje eller annen nøytral olje

1 ss honning

eventuelt 2-3 dråper eterisk olje (for eksempel lavendel = avslappende)

Dette Epsom saltet er godkjent som mat og kan dermed brukes både innvortes og utvortes.

Som utrensningskur: Følg alltid dosering fra behandler/naturterapeut.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer