Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Aminosyrer > Amino Ceramider 90 kapsler

Amino Ceramider 90 kapsler

90 kapsler

kr 299,00

Antall:

Amino Ceramider er vegetabilske kapsler fylt med et næringsrikt pulver som er framstilt av fermenterte søtpoteter, med et naturlig høyt innhold av naturlige ceramider. Amino Ceramider inneholder også en unik sammensetning av hele 18 aminosyrer, som er viktige byggestoffer for huden, vevet og organene våre. Et høyt nivå av xylo-oligosakkarider gjør i tillegg Amino Ceramider til et potent prebiotika-produkt som kan støtte den naturlige tarmfloraen.

 

Amino Ceramider anbefales spesielt til personer med tørr hud, flass, eksem og psoriasis.

 

 

Innhold:

Pulver av fermenterte søtpoteter

Vegetabilske kapsler (av hydroxypropyl methylcellulose)

Amino Ceramider er produsert uten bruk av ekstra fyllstoffer i kapslene.

 

Næringsinnhold per dagsdose (3 kapsler = 1,8 g):

Energi 4,5 kcal

Proteiner: 0,4 g

Fett: 0,1 g

Karbohydrater: 0,3 g

Kostfiber 0,6 g

 

En dagsdose (3 kapsler) gir minimum 1,5 mg ceramider.

Amino Ceramider inneholder følgende 18 aminosyrer:

Arginin, lysin, histidine, fenylalanin, tyrosin, leucine, isoleucine, metionin, valin, alanin, glycin, prolin, glutamin, serin, teonin, asparagin, tryptofan, cystein.

 

Bruksveiledning:

Anbefalt dosering for voksne: 3 kapsler daglig.

Ved å følge anbefalt dosering vil innholdet i 1 boks vare i 1 måned.

 

 

 

Litt om ceramider

Ceramider er en type lipider (fettstoffer) som blant annet er hovedkomponenten av hornlaget i overhuden. De er med på å forhindre tap av fuktighet i huden, samt skape en barriere mot mikroorganismer som bakterier og virus, og miljøpåvirkninger som miljøgifter, sol, vind, varme, kulde etc.

Kroppens produksjon av ceramider avtar med alderen. Dette er en naturlig del av hudens aldringsprosess og er hovedårsaken til at de aller fleste får problemer med tørr hud med alderen.

 

 

Litt om aminosyrer

Aminosyrer kan betegnes som kroppens byggeklosser. Det finnes mer enn 100.000 ulike proteiner i kroppen, men disse består faktisk bare av 20 aminosyrer, som er satt sammen i lange kjeder på forskjellige måter. Proteiner er byggematerialet i alle vevene i kroppen. Arvestoffet vårt består av proteiner, og en mengde viktige enzymer, hormoner og signalstoffer i nervesystemet er også avhengige av proteiner.

8 av aminosyrene er essensielle – det vil si at kroppen ikke klarer å danne dem selv, men at de må tilføres gjennom kostholdet. De essensielle aminosyrene er: valin, leucin, fenylalanin, tryptofan, lysin, isoleucin, metionin og treonin.

De resterende 12 aminosyrene kan kroppen under normale forhold produsere selv – blant annet med de essensielle aminosyrene som utgangspunkt.

I kroppen foregår det en stadig nedbrytning, resirkulering og nydanning av vevsproteiner. Daglig omsettes 250 – 400 gram proteiner i kroppen. Proteinene i maten nedbrytes gradvis av enzymer i fordøyelsessystemet til aminosyrer og peptider (peptider er to eller tre aminosyrer som henger sammen). Nedbrutte aminosyrer fra celler og vev transporteres til leveren og resirkuleres i stor grad under nydanning av celler og vev.

Aminosyremangel kan forekomme hos mennesker med svekket enzymproduksjon, ved mage- og tarmproblemer, ved kronisk sykdom, ved rekonvalesens etter sykdom eller operasjon, hos premature barn og hos eldre mennesker.

Også for friske mennesker med lettere plager eller for de som ønsker et optimalt utbytte av trening, kan tilskudd av enkelte aminosyrer være et godt alternativ.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer