Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Aminosyrer > Humic Acid X1

Humic Acid X1

946 ml

kr 575,00

Antall:

Humussyre er et naturlig forekommende stoff som finnes overalt ute i naturen. Humus- og fulvinsyrer hentes ut fra gamle, forsteinede forekomster av nedbrutt plantemateriale og er verdens rikeste kilde til lettopptakelige mineraler, sporstoffer, enzymer, antioksidanter og aminosyrer som kroppen trenger for reparasjon og syntese av RNA og DNA. Humussyre består blant annet av over 70 mineraler som har blitt naturlig behandlet gjennom hundretusener av år ved hjelp av mikrobiell nedbrytning. Denne prosessen skaper den perfekte mineralform for enkelt opptak i kroppscellene.

 

 

Fordelene med humussyre:

Humussyre er et av naturens mest komplette immunstyrkende kompleks. Det har blitt testet og vist seg å være effektivt mot en rekke virus. Humussyre virker som en super antioksidant som er i stand til både å akseptere og donere elektroner. Det er en anti-inflammatorisk, lett tilgjengelig kilde til mineraler, sporstoffer og enzymer for effektiv avgiftning av cellene i kroppen.

Humussyre hjelper immunforsvaret både ved å levere verdifulle næringsstoffer og ved å eliminere giftstoffer, virus og visse sykdomsframkallende bakterier.

 

 

Innhold:

Humic Acid X1 består av renset vann (99%) og humussyre (1%).

Vannet er renset ved hjelp av omvendt osmose (engelsk: Reverse Osmosis, ofte forkortet til RO).

 

 

Bruksveiledning:

Normal dosering for voksne og for ungdommer (12-15 år): 30 ml Humic Acid X1 daglig, blandet i et glass med renset springvann eller fruktjuice. I samråd med behandler kan doseringen eventuelt økes til 2 ganger 30 ml daglig som en kur.

Normal dosering for barn fra 5 til 11 år: 15 ml daglig

Normal dosering for barn fra 1 til 5 år: 1-3 teskjeer daglig

 

OBS: Væsken som Humic Acid X-1 blandes i, burde IKKE inneholder klor.

 

Etter at flasken er åpnet bør den oppbevares i kjøleskap for best mulig holdbarhet.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer