Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Antioksidanter > Bio-Life Betakaroten Super 15 mg 60 kapsler

Bio-Life Betakaroten Super 15 mg 60 kapsler

Nutra-Lab Europe Inc. (USA)

60 kapsler

kr 295,00

Antall:

Bio-Life Super Betakaroten er produsert fra naturlige plantekilder og inneholder et bredt spekter av synergistiske karotenoider i tillegg til vitaminer, mineraler og urter. 

Betakaroten er et provitamin til vitamin A, som i tillegg til sink, er viktig for normalt syn. A-vitamin hjelper også til med å opprettholde friske slimhinner og sunn hud.

Vitamin C, selen og sink bidrar til å opprettholde immunsystemets normale funksjon, samt til å beskytte cellene mot oksidativt stress (antioksidanter). Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for normal funksjon i hud, tannkjøtt, brusk, knokler, tenner og blodkar.

Sink bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer, fettsyrer og vitamin A. Sink og selen bidrar til å opprettholde normalt hår og negler.

Selen bidrar til skjoldbruskkjertelens normale funksjon.

Innhold:

Rispulver, kapsel (hydroksypropylmetylcellulose, farge (titandioksid), naturlig betakaroten (fra Blakeslea trispora), d-alfatokoferol-acetat,
L-askorbinsyre, Spirulina (Spirulina platensis), sinksitrat, L-selenometionin, blåbærekstrakt (Vaccinium myrtillus), gulrotekstrakt (Daucus carota), storfløyelsblomstekstrakt (Tagetes erecta), tomatekstrakt (Lycopersicon esculentum), druekjerneekstrakt (Vitis vinifera), sort pepperekstrakt (Piper nigrum), algeekstrakt (Haematococcus pluvialis), kobberglukonat.

Innhold per døgndose (1 kapsel):

Betakaroten 15 mg
Vitamin C 60 mg (75% av DRI)*
Vitamin E 30 mg α-TE (250% av DRI)
Sink 10 mg (100% av DRI)
Kobber 0,15 mg (15% av DRI)
Selen 100 µg (182% av DRI)
Fløyelsblomstekstrakt (Lutein+zeaxantin) 6 + 2 mg
Tomatekstrakt 4 mg
Algeekstrakt 1 mg

*DRI: Daglig referanseinntak

Bruksveiledning:

Anbefalt dosering er 1 kapsel daglig med mat eller vann.

Du bør begynne med Super Betakaroten 1-2 uker FØR soling. Fortsett med 1-2 kapsler daglig i perioden du soler deg.

For å beholde brunfargen, kan du ta 1 kapsel daglig etter perioden med soling.

Bio-Life Super Betakaroten kan brukes for å forberede huden på soling, for eksempel i forbindelse med ferie eller dersom du benytter deg av solarium. Begynn gjerne med å ta Bio-Life Betakaroten noen uker før du utsetter huden din for sterk soling. 

Har du spesielt følsom hud, kan du med fordel bruke Bio-Life Super Betakaroten hele sommerhalvåret for å forebygge solskader.

Men uansett: Husk å smøre deg inn med solkrem også, hvis du skal være lenge ute i sola.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer