Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Ayurveda produkter > LivoGard 60 tabletter Maharishi Ayurveda

LivoGard 60 tabletter Maharishi Ayurveda

Maharishi Ayurveda Products Pvt. Ltd (India)

60 tabletter

kr 319,00

Antall:

LivoGard  er et rent naturprodukt som styrker leveren og virker blodrensende. Leveren er kroppens viktigste filter og er derfor viktig for utskilling av avfallsstoffer.

De aller fleste har nytte av å styrke leveren på grunn av livsstil og/eller kosthold. Maten inneholder ofte for mye kjemiske tilsetningsstoffer og kan være tung å fordøye. Manglende mosjon svekker forbrenningskapasiteten og overbelaster leveren og gjør den mindre effektiv. Selv om magen og tarmen greier å fordøye maten, har leveren ofte vanskelig for å rense ut slaggstoffene. Avfallsstoffene blir ført ut igjen i kroppen og kan føre til tretthet, tunghet og mangel på overskudd. Over tid kan dette føre til alvorlige helseproblemer.

Fordeler med LivoGard:

- styrker leverens arbeidskapasitet

- renser blodet

- reduserer avfallsstoffer i kroppen

- er god for galleblæren

- hjelper fordøyelsesprosessen

- øker fettforbrenningen

Innhold:

LivoGard inneholder urtene Andrographis paniculata, Carum copticum, Swertia chirata, bukkehornsfrø, Terminalia chebula, ingefær, gurkemeie, jernoksyd, Lotus arabicus, langpepper, muskat, pistasjetre, Emblica officinalis og Terminalia belerica.

Dosering og bruk:

Normaldosering til voksne: 1 tablett sammen med lunkent vann ca. ½ time før maten to ganger daglig. Til barn: halv dosering.

Det er gunstig å kombinere LivoGard med  Triphala Plus for å drive avfallsstoffene mer effektivt ut av kroppen.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer