Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

Pånett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Baby og barn sp... > Baby Calendula-... > Weleda Baby Calendula Ansiktskrem

Weleda Baby Calendula Ansiktskrem

Weleda (Tyskland)

50 ml

kr 99,00

Antall:

Alle foreldre ønsker å gjøre det beste for barnet sitt. I jungelen av babyprodukter er det ikke alltid lett å finne fram. Vil du ha naturlige produkter uten kunstige tilsetningsstoffer, er  Weledas Baby Calendula serie  et godt valg. De milde babypleieproduktene er blitt utviklet av Weleda i nært samarbeid med jordmødre, leger og hudpleiespesialister.

Weleda Baby Calendula Ansiktskrem (Baby Calendula Facial Cream) pleier og beskytter den sarte huden i ansiktet.

Rikholdige naturlige ingredienser hjelper å ivareta hudens naturlige funksjoner og tilfører den fuktighet. Kremen er lett å påføre og trekker raskt inn i huden. Den er spesielt gunstig mot røde og tørre kinn. Kremen er også velegnet til små hender.

Også større barn og voksne med ømfintlig hud kan med fordel benytte denne gode ansiktskremen.

Innhold:

Weleda Baby Calendula Ansiktskrem inneholder mandelolje, vann, lanolin, fettsyreglycerid, bivoks, ringblomstekstrakt, xanthan (naturlig fortykningsmiddel) og en blanding av milde eteriske oljer.

Ringblomst har gjennom århundrer vært kjent for sin legende og lindrende virkning ved hudirritasjoner, betennelser og sår. Til framstillingen av Weleda Baby Calendula Ansiktskrem brukes ringblomstplanter fra egne gartnerier, der all produksjon er godkjent økologisk dyrket. Den verdifulle oljen fra ringblomstene utvinnes på en skånsom måte.

Weleda Baby Calendula Ansiktskrem inneholder ingen syntetiske konserveringsmidler, duft- eller fargestoffer – heller ikke råstoffer på mineraloljebasis, og produktet er selvsagt ikke testet på dyr.

Bruksveiledning:

Ta litt Weleda Baby Calendula Ansiktskrem i håndflaten og smør inn i ansiktshuden, etter vask eller bad – eller ved behov.

Se alle Weleda Baby Calendula-produktene her 

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Astrid ( Kristiansund)

Jeg har brukt D3-vitaminkrem en god stund nå. Målte nylig nivået av D-vitamin i blodet og fikk i dag beskjed om at det var helt normalt! Jeg har tidligere hatt store problemer med å tåle D-vitamin i tablettform og er nå kjempeglad over at denne kremen virker!

Flere kundeerfaringer