Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Baby og barn sp... > Baby Calendula-... > Weleda Baby Calendula Ansiktskrem

Weleda Baby Calendula Ansiktskrem

Weleda (Tyskland)

50 ml

kr 99,00

Antall:

Alle foreldre ønsker å gjøre det beste for barnet sitt. I jungelen av babyprodukter er det ikke alltid lett å finne fram. Vil du ha naturlige produkter uten kunstige tilsetningsstoffer, er  Weledas Baby Calendula serie  et godt valg. De milde babypleieproduktene er blitt utviklet av Weleda i nært samarbeid med jordmødre, leger og hudpleiespesialister.

Weleda Baby Calendula Ansiktskrem (Baby Calendula Facial Cream) pleier og beskytter den sarte huden i ansiktet.

Rikholdige naturlige ingredienser hjelper å ivareta hudens naturlige funksjoner og tilfører den fuktighet. Kremen er lett å påføre og trekker raskt inn i huden. Den er spesielt gunstig mot røde og tørre kinn. Kremen er også velegnet til små hender.

Også større barn og voksne med ømfintlig hud kan med fordel benytte denne gode ansiktskremen.

Innhold:

Weleda Baby Calendula Ansiktskrem inneholder mandelolje, vann, lanolin, fettsyreglycerid, bivoks, ringblomstekstrakt, xanthan (naturlig fortykningsmiddel) og en blanding av milde eteriske oljer.

Ringblomst har gjennom århundrer vært kjent for sin legende og lindrende virkning ved hudirritasjoner, betennelser og sår. Til framstillingen av Weleda Baby Calendula Ansiktskrem brukes ringblomstplanter fra egne gartnerier, der all produksjon er godkjent økologisk dyrket. Den verdifulle oljen fra ringblomstene utvinnes på en skånsom måte.

Weleda Baby Calendula Ansiktskrem inneholder ingen syntetiske konserveringsmidler, duft- eller fargestoffer – heller ikke råstoffer på mineraloljebasis, og produktet er selvsagt ikke testet på dyr.

Bruksveiledning:

Ta litt Weleda Baby Calendula Ansiktskrem i håndflaten og smør inn i ansiktshuden, etter vask eller bad – eller ved behov.

Se alle Weleda Baby Calendula-produktene her 

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer