Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Baby og barn sp... > Baby Calendula-... > Weleda Baby Calendula Baby Olje

Weleda Baby Calendula Baby Olje

Weleda (Tyskland)

200 ml

kr 199,00

Antall:

Alle foreldre ønsker å gjøre det beste for barnet sitt. I jungelen av babyprodukter er det ikke alltid lett å finne fram. Vil du ha naturlige produkter uten kunstige tilsetningsstoffer, er  Weledas Baby-serie  et godt valg. De spesielt milde babypleieproduktene er blitt utviklet av Weleda i nært samarbeid med jordmødre, leger og hudpleiespesialister.

Weleda Baby Calendula Baby Olje (Calendula Baby Oil) er uparfymert og pleier og beskytter ømfintlig hud på en naturlig måte. Oljen virker varmende og egner seg godt til daglig stell av huden, til skånsom babymassasje og til mild rengjøring av bleieområdet. Verdifull sesamolje fra økologisk jordbruk holder huden myk og smidig og beskytter den mot uttørking, samtidig som den forebygger irritert hud. Calendula Baby Olje er så mild at den kan brukes allerede rett etter fødselen.

Uttrekk av legeplanten ringblomst (Calendula) virker beroligende på huden.

Innhold:

Calendula Baby Olje inneholder kun sesamolje og uttrekk av ringblomst (Calendula officinalis.

Ringblomst har gjennom århundrer vært kjent for sin legende og lindrende virkning ved hudirritasjoner, betennelser og sår. Til framstillingen av Calendula Baby Olje brukes kun ringblomstplanter fra egne gartnerier, der all produksjon er godkjent økologisk dyrket. Den verdifulle oljen fra ringblomstene utvinnes på en skånsom måte.

Calendula Baby Olje inneholder ingen syntetiske konserveringsmidler, duft- eller fargestoffer – heller ikke råstoffer på mineraloljebasis, og produktet er selvsagt ikke testet på dyr.

Bruksveiledning:

Ta litt Calendula Baby Olje i håndflaten og smør inn i huden etter behov.

Se alle Weleda Baby Calendula-produktene her

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer