Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Baby og barn sp... > Baby Calendula-... > Weleda Baby Calendula Beroligende bad

Weleda Baby Calendula Beroligende bad

Weleda (Tyskland)

200 ml

kr 199,00

Antall:

Alle foreldre ønsker å gjøre det beste for barnet sitt. I jungelen av babyprodukter er det ikke alltid lett å finne fram. Vil du ha naturlige produkter uten kunstige tilsetningsstoffer, er  Weledas Calendula Baby-serie  et godt valg. De spesielt mildre babypleieproduktene er blitt utviklet av Weleda i nært samarbeid med jordmødre, leger og farmasøyter. Hele familien kan gjerne bruke denne gode, avslappende badeoljen.

Weleda Baby Calendula Beroligende bad (Calendula Bath) pleier, beroliger og harmoniserer. Dette produktet er utviklet etter terapeutiske kriterier, det virker utjevnende og varmende – noe som fremmer en roligere søvn for aktive barn. Uttrekk fra nøye utvalgte legeplanter understøtter den naturlige funksjonen i barnets sarte hud og gir kroppen oppbyggende og styrkende impulser. Calendula Beroligende bad hjelper kroppen med å komme til ro etter en dag full av aktivitet.

Calendula Beroligende bad er så mildt at det kan brukes allerede rett etter fødselen.

Også større barn og voksne med ømfintlig hud kan med fordel benytte dette gode badeproduktet.

Innhold:

Calendula Beroligende bad inneholder vann, koksalt, slåpetornsaft, uttrekk av timian og ringblomst, kisel, xanthangummi (naturlig fortykningsmiddel) og en blanding av milde eteriske oljer.

Ringblomst har gjennom århundrer vært kjent for sin legende og lindrende virkning ved hudirritasjoner, betennelser og sår. Til framstillingen av Calendula Beroligende bad brukes kun ringblomstplanter og timianplanter fra egne gartnerier, der all produksjon er godkjent økologisk dyrket. Den verdifulle oljen fra plantene utvinnes på en skånsom måte.

Calendula Beroligende bad inneholder ingen syntetiske konserveringsmidler, duft- eller fargestoffer – heller ikke råstoffer på mineraloljebasis, og produktet er selvsagt ikke testet på dyr.

Bruksveiledning:

Rist flasken før bruk. Tapp i badevann først, tilsett deretter litt Calendula Beroligende bad og fordel det utover med hånden.

Se alle Weleda Baby Calendula-produktene her

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer