Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Baby og barn sp... > Baby Calendula-... > Weleda Baby Calendula Bodylotion

Weleda Baby Calendula Bodylotion

Weleda (Tyskland)

200 ml

kr 199,00

Antall:

Alle foreldre ønsker å gjøre det beste for barnet sitt. I jungelen av babyprodukter er det ikke alltid lett å finne fram. Vil du ha naturlige produkter uten kunstige tilsetningsstoffer, er  Weledas Calendula Baby-serie et godt valg. De spesielt milde babypleieproduktene er blitt utviklet av Weleda i nært samarbeid med jordmødre, leger og hudpleiespesialister. Hele familien kan gjerne bruke denne gode kremen.

Weleda Baby Calendula Bodylotion tar vare på ømfintlig hud på en naturlig måte, og gir huden fuktighet. Verdifull mandel- og sesamolje fra økologisk jordbruk holder huden myk og smidig og beskytter den mot uttørking. Calendula Bodylotion er så mild at den kan brukes allerede rett etter fødselen.

Også større barn og voksne med ømfintlig hud kan med fordel benytte denne gode fuktighetskremen. Den er lett å fordele og trekker raskt inn i huden.

Innhold:

Calendula Bodylotion inneholder vann, mandelolje, sesamolje, glycerin, fettsyreglycerid, uttrekk av ringblomst (Calendula officinalis), alkohol, naturlig bivoks, xanthangummi (naturlig fortykningsmiddel) og en blanding av milde eteriske oljer.

Ringblomst har gjennom århundrer vært kjent for sin legende og lindrende virkning ved hudirritasjoner, betennelser og sår. Til framstillingen av Calendula Bodylotion brukes kun ringblomstplanter fra egne gartnerier, der all produksjon er godkjent økologisk dyrket. Den verdifulle oljen fra ringblomstene utvinnes på en skånsom måte.

Calendula Bodylotion inneholder ingen syntetiske konserveringsmidler, duft- eller fargestoffer – heller ikke råstoffer på mineraloljebasis, og produktet er selvsagt ikke testet på dyr.

Bruksveiledning:

Ta litt Weleda Baby Calendula Bodylotion i håndflaten og smør inn i huden, etter vask eller bad – eller ved behov.

Se alle Weleda Baby Calendula-produktene her

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer