Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Baby og barn sp... > Baby Calendula-... > Weleda Baby Calendula Såpe

Weleda Baby Calendula Såpe

Weleda (Tyskland)

100 g

kr 89,00

Antall:

Weledas ekte plantesåper gir deg en følelse av ekstra velvære. De milde ingrediensene, med hudvennlig pH-verdi, rengjør skånsomt og forhindrer uttørking av huden.

Basisen for Weleda-såpene er rene, kaldpressede planteoljer. Såpeskummet er mykt og hudvennlig – og såpene er drøye.

Weleda Baby Calendula Såpe (Calendula Soap) vasker skånsomt med et herlig, kremaktig skum. Ringblomst er spesielt egnet til sart og ømfintlig babyhud på grunn av sin pleiende, milde effekt og den diskrete duften. Calendula Såpe passer også godt for større barn og voksne med sensitiv hud. 

Innhold:

Grunnsåpe av palmeolje, kokosolje og olivenolje, vann, glyserol, blanding av naturlige eteriske oljer, uttrekk av ringblomst (Calendula officinalis), kamille (Chamomilla recutita), irisrot (Iris germanica), stemorsblomst (Viola tricolor), ris (Oryza sativa), maltekstrakt og salt.

Bruksveiledning:

Såpen er drøy og så mild at den kan brukes av hele familien – hver eneste dag.

Se alle produktene i Weledas Calendula-serie her

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer