Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Baby og barn sp... > Baby Calendula-... > Weleda Baby Calendula Sjampo & Dusjkrem

Weleda Baby Calendula Sjampo & Dusjkrem

Weleda (Tyskland)

200 ml

kr 119,00

Antall:

Weledas økologiske babypleieprodukter er blitt utviklet i nært samarbeid med jordmødre, leger og hudpleiespesialister. Produktene støtter opp om hudens mangfoldige funksjoner og forstyrrer ikke kroppens egne prosesser. Alle Weledas babyprodukter er dermatologisk testet og kan brukes allerede rett etter fødselen.

Babyer er betydelig mer sårbare for ytre påvirkninger enn voksne. De har lite underhudsfett og mye tynnere hud. Dette betyr både at substanser lettere kan trenge gjennom huden og at babyen lettere mister fuktighet. Den beskyttende syrekappen er heller ikke ferdig formet, og det er derfor viktig å passe på at dette laget ikke tørker ut. Derfor er det nødvendig å velge pleieprodukter med vegetabilske oljer som – i motsetning til mineraloljer – tilfører fuktighet og lar hudmembranen puste. Gjennom barnets første leveår er også hodebunnen veldig sensibel.

Weleda Baby Calendula Sjampo & Dusjkrem (Calendula Shampoo & Bodywash) rengjør mildt og mykgjør barnets hud og hår uten at det svir i øynene. Den inneholder kun plantebaserte, vaskeaktive emner som er både hud- og miljøvennlige. Uttrekk av økologisk dyrket ringblomst (Calendula) beroliger huden og hodebunnen.

Calendula Sjampo & Dusjkrem kan også brukes til kroppen. Den skummer mildt, dufter nydelig av ringblomst, og flasken er både enkel og praktisk.

Innhold:

Vann, sukkertensider, mandelolje, alkohol*, aminosyrer, sesamolje, glycerin, karragen (konsistensgiver, av tang), ringblomst, xantan (naturlig fortykningsmiddel), melkesyre og ekte eteriske oljer.

*Alkohol: Ved oppløsning av planteekstrakter virker alkohol som en bro som bringer plantenes helende kvaliteter inn i huden. Kun den fineste plantealkohol brukes, og den framstilles ved hjelp av eteriske oljer (ingen syntetiske stoffer).

Inneholder ingen syntetiske duft-, farge- eller konserveringsstoffer, heller ingen mineraloljer, og produktet er selvsagt ikke testet på dyr.

Bruksveiledning:

Calendula Sjampo & Dusjkrem kan brukes til skånsom rengjøring av babyens hud og hodebunn. Du trenger bare en liten mengde – så flasken er drøy i bruk.

Selv om Calendula Baby Sjampo & Dusjkrem er spesielt utviklet for spedbarnets ømfintlige hud, er det ingenting i veien for at også større barn og voksne kan benytte denne. Hele familien vil like den behagelige, milde duften.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer