Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Baby og barn sp... > Baby Calendula-... > Weleda Baby Calendula Stellekrem m/sink

Weleda Baby Calendula Stellekrem m/sink

Weleda (Tyskland)

75 ml

kr 99,00

Antall:

Alle foreldre ønsker å gjøre det beste for barnet sitt. I jungelen av babyprodukter er det ikke alltid lett å finne fram. Vil du ha naturlige produkter uten kunstige tilsetningsstoffer, er Weledas  Calendula Baby-serie  et godt valg. De spesielt milde babypleieproduktene er blitt utviklet av Weleda i samarbeid med jordmødre, leger og hudpleiespesialister. Det er også fine gaver å gi til nybakte mammaer og pappaer.

Weleda Baby Calendula Stellekrem m/sink (Calendula Nappy Change Cream) forebygger rødme, kløe og irritasjon i bleieområdet. Den beskytter og pleier huden på en skånsom måte. Stellekremen inneholder sink og beskytter effektivt mot fukt og sår hud – uten å hindre hudens egen pusteevne.

Også større barn og voksne kan med fordel benytte denne gode kremen mot sår hud i intime områder. Den legende virkningen av ringblomst kombinert med sink er uten aldersgrenser.

Ringblomst har gjennom århundrer vært kjent for sin legende og lindrende virkning ved hudirritasjoner, betennelser og sår. Til framstillingen av Calendula Stellekrem brukes kun ringblomstplaner fra egne gartnerier, der all produksjon er godkjent økologisk dyrket. Den verdifulle oljen fra ringblomstene utvinnes på en skånsom måte.

Calendula Stellekrem inneholder ingen syntetiske konserveringsmidler, duft- eller fargestoffer – heller ikke råstoffer på mineraloljebasis, og produktet er selvsagt ikke testet på dyr.

Innhold:

Calendula Stellekrem inneholder vann, mandelolje, sesamolje, uttrekk av ringblomst (Calendula officinalis) og kamilleblomst (Matricaria chamomilla recutita), sinkoksyd, naturlig bivoks, naturlig ullvoks (lanolin), fettsyreglyserid, leirjord og en blanding av naturlige eteriske oljer.

Bruksveiledning:

En liten mengde Weleda Baby Calendula Stellekrem m/sink påføres i bleieområdet, opptil flere ganger daglig – eller etter behov.

Se alle Weleda Baby Calendula-produktene her

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer