Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Baby og barn sp... > Baby Calendula-... > Weleda Baby Magemassasjeolje

Weleda Baby Magemassasjeolje

Weleda (Tyskland)

50 ml

kr 169,00

Antall:

Weledas økologiske babypleieprodukter er blitt utviklet i nært samarbeid med jordmødre, leger og hudpleiespesialister. Produktene støtter opp om hudens mangfoldige funksjoner og forstyrrer ikke kroppens egne prosesser. Alle Weledas babyprodukter er dermatologisk testet og kan brukes allerede rett etter fødselen.

Er barnet ditt urolig, kan det være fordi magen er spent. Forsiktig magemassasje med en god olje kan lindre og gi god avspenning.

Weleda Baby Magemassasjeolje er et verdifullt, naturlig pleieprodukt på basis av mandelolje. Gjennom innholdet av ekte eteriske oljer fra merian, kamille og kardemomme, blandet sammen med mild mandelolje, fremmer oljen fordøyelsen og motvirker ubehagelig luftdannelser i babyens mage.

Innhold:

Mandelolje og naturlige eteriske oljer fra merian, romersk kamille og kardemomme. Inneholder ingen syntetiske duft-, farge- eller konserveringsstoffer, og produktet er selvsagt ikke testet på dyr. 

Bruksveiledning:

Weleda Baby Magemassasjeolje kan brukes hver eneste dag. Varm Baby Magemassasjeolje litt i hendene dine først og masser lett, i sirkelbevegelser, rundt navlen.

Se alle produktene i Weledas babyserie: Klikk her

Weleda – i samklang med menneske og natur

 Weleda er basert på den antroposofiske bevegelsen og ble grunnlagt i 1921 for å produsere antroposofiske medisiner. Allerede i 1924 begynte Weleda å lage hudpleieprodukter basert på legeplanter, mineraler, naturlige oljer og eteriske oljer. Weleda-konsernet arbeider utfra et helhetssyn med tanke på menneskets helse og velbefinnende. Weleda kontrollerer både råvarene og produksjonsprosessene nøye underveis og utfører kontinuerlig dermatologiske og kliniske tester.

Alle produktene fra Weleda produseres med følgende basiskriterier: Ingen syntetiske duft- eller fargestoffer og ingen konserveringsmidler. Biodynamiske og økologiske planter benyttes dersom det er mulig. Verken råstoffene eller produktene testes på dyr.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer