Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Drikker > Juicer/råsafter... > Helios Grønnsaksjuice M+ melkesyregjæret 750 ml

Helios Grønnsaksjuice M+ melkesyregjæret 750 ml

Helios (Norge)

750 ml

kr 69,00

Antall:

Helios Grønnsaksjuice M+ er en næringsrik, ekte juice – ikke fra konsentrat – med mye smak og flott farge. Juicen kommer fra nyhøstede grønnsaker – det vil du kjenne på smaken. Grønnsaksjuicen består av fargesterk rødbet, mild gulrot og pastinakk og aromatisk reddik. Smaken er avrundet med litt acerola-kirsebær. En herlig start på dagen, men også godt som et lite mellommåltid. Juicen er melkesyregjæret (m+). Melkesyregjæring (også kalt fermentering) er en velkjent konserveringsmetode som tar godt vare på næringsstoffene i grønnsaker. Dette er en tradisjonell metode som er mye brukt i både øst-europeiske og mellom-europeiske land. Den rene grønnsaksjuicen er tilsatt en bakteriekultur (som den du kjenner fra yoghurt), men juicen er helt melkefri. Under gjæringsprosessen dannes flere enzymer, organiske syrer, vitaminer og andre helsefremmende stoffer. Den ferdige juicen inneholder ikke levende bakteriekultur.

 

 

Helios Grønnsaksjuice M+ er tappet på glassflaske, fordi glass ikke inneholder skadelige eller omdiskuterte stoffer og fordi det bevarer den gode kvaliteten på innholdet.

Sunne planteoljer kan legge seg som en liten rand i flaskehalsen, og fruktkjøtt kan danne bunnfall. Begge deler er helt naturlig. Rist derfor alltid flasken godt før bruk.

 

 

Innhold:

Rødbetjuice* gulrotjuice**, pastinakkjuice**, reddikjuice**, acerolajuice* (1%).

 

*fra godkjent økologisk jordbruk (Debio-sertifisert)

**fra godkjent økologisk og biodynamisk jordbruk (Demeter-sertifisert)

 

 

Næringsinnhold per 100 ml:

Energi: 178 kJ / 42 kcal

Protein: 0,5 g

Karbohydrater: 8,7 g

- herav naturlige sukkerarter fra grønnsakene 8,5 g

Fett: 0,2 g

Kostfiber: 0,5 g

Salt: 0,1 g (naturlig innhold, ikke tilsatt)

Provitamin A (betakaroten): 400 mcg

 

 

Bruksveiledning:

Rist alltid flasken før bruk. Etter åpning må flasken oppbevares i kjøleskap. Holdbarhet etter åpning: ca. 5 dager ved oppbevaring i kjøleskap (0 – 4 grader C).

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer