Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Drikker > Juicer/råsafter... > Helios Gulrotjuice M+ melkesyregjæret 750 ml

Helios Gulrotjuice M+ melkesyregjæret 750 ml

Helios (Norge)

750 ml

kr 59,00

Antall:

Helios Gulrotjuice M+ er en ren pressaft fra nyhøstede, økologiske og biodynamisk dyrkede gulrøtter av sorten Rodelika. Det er kun disse gulrøttene som blir brukt, fordi Helios mener at dette gir den aller beste juicen. Gulrøttene dyrkes der juicen produseres. Juicen er melkesyregjæret (m+). Melkesyregjæring (også kalt fermentering) er en velkjent konserveringsmetode som tar godt vare på næringsstoffene i grønnsaker. Dette er en tradisjonell metode som er mye brukt i både øst-europeiske og mellom-europeiske land. Den rene gulrotjuicen er tilsatt en bakteriekultur (som den du kjenner fra yoghurt), men juicen er helt melkefri. Under gjæringsprosessen dannes flere enzymer, organiske syrer, vitaminer og andre helsefremmende stoffer. Den ferdige juicen inneholder ikke levende bakteriekultur.

 

Gulrøtter er proppfulle av vitamin A (i form av betakaroten). Dette vitaminet er blant annet viktig for et godt nattsyn. Et lite glass gulrotjuice om dagen gir næring og vitaminer, og gjør huden klar for sol. Huden får en flott og gylden farge. Kan gi en raskere brunfarge og forebygge soleksem.

Juicen tappes på glassflasker fordi glass ikke inneholder skadelige eller omdiskuterte stoffer og fordi produsenten mener at glass er bedre egnet for å ta vare på den gode kvaliteten.

 

 

Innhold:

Gulrotjuice (100%) fra godkjent økologisk og biodynamisk (Demeter-sertifisert) landbruk

Det er ingen kunstige konserveringsmidler. Isteden er juicen til sist pasteurisert.

 

 

OBS: Allergi-advarsel:

Juicen kan inneholde spor av bygg, hvete og selleri.

 

Næringsinnhold per 100 ml:

Energi 155 kJ / 37 kcal

Protein 0,5 g

Karbohydrater 8,0 g

Fett 0,1 g

Kostfiber 0,4 g

Natrium 0,05 g

Vitamin A (i form av betakaroten) ca. 1100 mcg

 

 

Bruksveiledning:

Rist flasken godt før bruk! Sunne planteoljer kan legge seg som en liten rand i flaskehalsen, og fruktkjøtt danner bunnfall. Begge deler er helt naturlig.

Åpnet flaske oppbevares i kjøleskap og bør brukes innen 5 dager.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer