Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Drikker > Juicer/råsafter... > Helios Rødbetjuice M+ melkesyregjæret 750 ml

Helios Rødbetjuice M+ melkesyregjæret 750 ml

Helios (Norge)

750 ml

kr 65,00

Antall:

Rødbet er en supersunn rot. Rødbet er den av rotgrønnsakene som inne­holder aller mest antioksidanter, blant annet ulike betalainer samt en rekke flavonoider og andre fenoler. Dette gjør at åreveggene i kroppen blir mindre ”klebrige” og dermed ikke så lett forkalket. Rødbeten inneholder godt med C-vitamin og folsyre og er også en viktig kilde til mineraler som jern, kalsium, magnesium, fosfor og kalium.

Den utrolige fargen på denne juicen er naturens egen. Smaken er mild og svakt syrlig, blant annet fordi Helios Rødbetejuice er melkesyregjæret.

Melkesyregjæring (også kalt fermentering) er en velkjent konserveringsmetode som tar godt vare på næringsstoffene i grønnsaker. Dette er en tradisjonell metode som er mye brukt i både øst-europeiske og mellom-europeiske land. Den rene rødbetjuicen er tilsatt en bakteriekultur (som den du kjenner fra yoghurt), men juicen er helt melkefri. Under gjæringsprosessen dannes flere enzymer, organiske syrer, vitaminer og andre helsefremmende stoffer.

Helios produserer sin melkesyregjærede rødbetesaft i Tyskland.

Juicen er kun tilsatt litt juice fra acerolakirsebær, for å avrunde smaken. Det er ingen kunstige konserveringsmidler. Isteden er juicen til sist pasteurisert.

Innhold:

Rødbetjuice*, acerolajuice** (1%).

* fra godkjent økologisk jordbruk

** fra godkjent økologisk og biodynamisk jordbruk (Demeter)

OBS: Allergi-advarsel:

Produsenten gjør oppmerksom på at juicen kan inneholde spor av gluten og selleri.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer