Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Drikker > Juicer/råsafter... > Helios Sitronjuice 200 ml (tidl. navn Helios Sitronsaft)

Helios Sitronjuice 200 ml (tidl. navn Helios Sitronsaft)

Helios (Norge)

200 ml

kr 45,00

Antall:

For å framstille Helios Sitronjuice (tidl. navn Helios Sitronsaft) brukes kun solmodne, bio-dynamiske sitroner, som presses skånsomt. Juicen er ufiltrert, og den friske sitronsmaken er nydelig å blande inn både i matlagingen, i bakverk og dessuten blir den til en forfriskende drikk når den blandes med vann.

Hovedårsaken til at Helios valgte å skifte produktnavnet til Sitronjuice, var for å tydeliggjøre at dette er en helt ren, naturlig fruktjuice fra sitroner, som ikke er tilsatt sukker.

Innhold:

100% ren pressesaft av sitroner i fra bio-dynamisk landbruk (Demeter-sertifisert), ikke framstilt av konsentrat, ikke tilsatt sukker.

Pasteurisert av hensyn til produktets holdbarhet.

 Gjennomsnittlig næringsinnhold per 100 ml saft:

 Energi 126 kJ / 28 kcal

 Karbohydrater 1,7 g

 Fett 0,2 g

 Kostfiber 0,22 g

 Natrium 0,001 g

 C-vitamin 35 mg

Bruksveiledning:

Rist alltid flasken godt før bruk. Helios Sitronjuice gir frisk smak til mange middagsretter, den er ypperlig i bakverk, passer godt å ha i drikkevannet, og er dessuten fin å bruke hvis du vil ha mer syrlig smak på smoothien din.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer